Ελλάδα

«Ομάδα ενός χρόνου, όχι ενός ματς» (video)

Δεν αλλάζει κάτι ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο μπάσκετ ξεκαθάρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Φτιάχνουμε ομάδα για έναν χρόνο, όχι για ένα παιχνίδι»…

Με τον τρόπο αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε ποιες είναι οι προτεραιότητες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ενόψει της προετοιμασίας και του πρόωρου αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, μιλώντας στο πλαίσιο της πρώτης ανοιχτής προπόνησης της ομάδας, υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει κάτι στο σχεδιασμό της προετοιμασίας παρά μόνο… υποχρεώνεται να κόψει ένα φιλικό.

«Το παιχνίδι συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δεν θα αλλάξουμε πολλά. Θα παίξουμε ένα λιγότερο φιλικό. Χτίζουμε ομάδα για έναν χρόνο και όχι για ένα παιχνίδι», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Ξεκινάμε μια σεζόν εντελώς διαφορετική. Πέρσι δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα. Αναγκαστήκαμε για διάφορους λόγους να αλλάξουμε παίκτες Κάποιοι έπαιξαν καλά και κάποιοι όχι. Αλλά φέτος το έργο μας ήταν πιο εύκολο. Πήραμε μόλις τρεις παίκτες που είναι έμπειροι και τον Μουράτο που είναι για το μέλλον», ανέφερε για την έναρξη των προπονήσεων και συνέχισε:

«Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε λίγο τύχη για να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Η επιλογή των παικτών έγινε για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία. Οι τρεις που αποκτήθηκαν είναι έμπειροι, ποιοτικοί και καλοί χαρακτήρες».

Ο Οθέλο Χάντερ χαρακτήρισε μια μεγάλη ευκαιρία αυτή που του δίνει ο Ολυμπιακός….

«Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα που είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Έχω παίξει στην Ευρωλίγκα με τη Σιένα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω κι εδώ. Ήρθα εδώ για να νικήσω και να αποδείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω», κατέληξε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x