Ελλάδα

«Όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Να αγωνισθεί στο μέλλον με το τριφύλλι στο στήθος για χάρη του Παναθηναϊκού θα ήθελε ο Εντόν Μαξούνι, ο οποίος εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-16 με την εθνική Φινλανδίας.

Βλέποντας το «παιδομάζωμα» που πραγματοποίησε φέτος το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, ο Εντόν Μαξούνι φαντάζεται πως θα μπορούσε να γίνει κι εκείνος κάποια στιγμή μέλος των «πράσινων».

«Είναι όνειρο για εμένα να παίξω στον Παναθηναϊκό, ή στην Μπαρτσελόνα, ή στην Ρεάλ Μαδρίτης, ή στην Λαμποράλ Κούτσα ή κάπου στην Ισπανία. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτό», ήταν η τοποθέτηση του νεαρού Φιλανδού πόιντ γκαρντ στην ιστοσελίδα «fibaeurope.com».

Κατά την διάρκεια της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-16, ο ύψους 1.82 αθλητής ήταν ο κορυφαίος στην ήττα της ομάδας του επί της Τουρκίας, σκοράροντας 20 πόντους, μαζεύοντας 2 ριμπάουντ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Εκτός των άλλων, ο άσος της Ελσίνκι αποκάλυψε πως το πρότυπό του για την θέση που αγωνίζεται είναι ο Μαρσελίνιο Χουέρτας.

«Είναι ένας πολύ καλός πόιντ γκαρντ. Προσέχει τα πάντα, ξέρει πότε να πασάρει, πότε να σουτάρει και είναι ηγέτης στην άμυνα. Στόχος μου είναι να γίνω σαν κι αυτόν», ήταν τα λόγια του Μαξούνι.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x