Stoiximan Super League

Όπως παλιά

Το πιο δυνατό φιλικό των τελευταίων ετών, δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη κόντρα στη Νάπολι, 26 χρόνια μετά τις μάχες τους στο Κύπελλο UEFA. Στις 22:00 (ΟΤΕsport1) η σέντρα στο Σαν Πάολο.

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει που βρίσκεται αγωνιστικά (έστω και χωρίς τους διεθνείς), έχει ο ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει τη Νάπολι στο Σαν Πάολο. Αναμφίβολα το πιο δυνατό φιλικό τεστ της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και ένα από τα πιο δυνατά των τελευταίων ετών.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα βασιστεί στους παίκτες που αγωνίστηκαν και στα φιλικά της Ολλανδίας, δεδομένου ότι δεν έγιναν άλλες κινήσεις ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ. Η 20μελής αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» βρίσκεται από χθες στην ιταλική πόλη. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Τζαβέλλας και ο Ιτάνζ.

Ξυπνά μνήμες από το παρελθόν

Ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την Νάπολι του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα την περίοδο 1988-89 και μετ' έπειτα νικήτρια του Κυπέλλου UEFA. Ακόμα και ο μεγάλος Αργεντινός άσος είχε μείνει έκπληκτος με την εξέδρα που είχαν στήσει οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» στο Σαν Πάολο. Για την ιστορία, οι Ιταλοί πήραν το πρώτο ματς 1-0 και η ρεβάνς έμεινε στο 1-1.

Ανοιχτό του Ινσαουράλδε

Μια από τις τρεις μεταγραφές που εκκρεμούν, είναι αυτή του στόπερ. Στον ΠΑΟΚ κρατούν ανοιχτό το θέμα του Ινσαουράλδε ο οποίος δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής έπειτα από τον περσινό δανεισμό του. Το υψηλό κασέ του Αργεντινού φαίνεται πως δεν είναι το μοναδικό εμπόδιο, αφού χθες ήταν βασικός για την Σπαρτάκ Μόσχας στο 0-4 στην έδρα της Ρούμπιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x