Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν υπερπροσπάθεια αυτό το διήμερο στην Κρήτη και τους έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους, έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν και συμπλήρωσε πως η διοίκηση θα συνεχίσει να προσπαθεί για να ξανακάνει τον Ηρακλή μεγάλο.

Αναλυτικά: «Όλα τα παιδιά είναι στεναχωρημένα και νομίζω δικαίως. Αυτό το διήμερο έκαναν υπερπροσπάθεια απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους, όπως ο Φοίνικας και ο ΠΑΟΚ. Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη την προσπάθεια που έκαναν.

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες μέσα στη χρονιά ήταν δύσκολες, αλλά τα παιδιά δεν έκανα ούτε ένα βήμα πίσω. Δυστυχώς, το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα, αλλά φτάσαμε πολύ κοντά. Συνεχίζουμε, προκειμένου να βγούμε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά.

Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αξίζει να βρίσκεται σε τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Η διοίκηση έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για την ομάδα, σε καμία περίπτωση δεν σταμάτησε να βοηθάει το τμήμα, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται επιπλέον στήριξη από όλους του ανθρώπους που θέλουν τον Ηρακλή ψηλά».