Βόλεϊ

Ορφανός στο sport-fm.gr: «Κάναμε πολλά λάθη, δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού»

Μετά το τέλος της αήττητης πορείας του Ηρακλή από τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός μίλησε στο sport-fm.gr και στάθηκε στα πολλά λάθη που υπέπεσε ο «Γηραιός».

Ο Ηρακλής ηττήθηκε με 3-0 σετ στην έδρα του Παναθηναϊκού και έτσι σταμάτησε το νικηφόρο σερί των τριών νικών που έτρεχε και μάλιστα χωρίς να έχει χάσει σετ.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανταγωνιστικοί στο 1ο και στο 3ο σετ, ενώ στο 2ο με το σκορ να είναι στο 10-7, μια επίθεση του Ανδρεόπουλου έφερε ολιγόλεπτη διακοπή, προκειμένου οι διαιτητές να μπορέσουν να αποφασίσουν πού θα καταλογίσουν τον πόντο, ύστερα από αρκετή χρήση του video check. Ο πόντος πήγε στους «πράσινους» με τον Ηρακλή να μην μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να χάνει το σετ με 25-15.

Ο προπονητής του «Γηραιού», Γιάννης Ορφανός μιλώντας στο sport-fm.gr δήλωσε πώς εκείνη η φάση δεν έκρινε το παιχνίδι, αλλά τα πολλά λάθη στα οποία η υπέπεσε η ομάδα του.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι και αν η φάση της επίθεσης του Ανδρεόπουλου ήταν κρίσιμη: «Όχι σε καμία περίπτωση δεν έκρινε αυτή η φάση το παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν μια κακή μέρα, κάναμε πολλά λάθη σε αυτό το σετ (2ο) και με μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, άμα κάνεις τέτοια λάθη θα χάσεις.

Ήμασταν κοντά τους, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατηθούμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, το ξαναλέω, λάθη που δεν έχουμε κάνει τους προηγούμενους αγώνες και όπως ειδικά κάποια τα οποία ήταν εύκολα, οι καλές ομάδες δεν τα συγχωρούν και για αυτό νομίζω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα βάση της σημερινής(σ.σ. χθεσινής) εμφάνισης.

Δυστυχώς, δεν μας επέτρεψε ο Παναθηναϊκός να μπούμε στο παιχνίδι όπως θα θέλαμε».

Για τους στόχους τους: «Τους ψάχνουμε και εμείς παιχνίδι με το παιχνίδι. Δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι αυτή η ομάδα έχει κάποιο ξεκάθαρο στόχο. Σίγουρα η σωτηρία είναι στόχος, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι θα ψάχνουμε και εμείς να βρούμε τη θέση μας μέσα στην κατάταξη του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x