Βόλεϊ

Οργανώνεται για Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων ζήτησε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, προκειμένου να οργανωθεί, αλλά και να προστατευτεί η ομάδα ενόψει του τελευταίου ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συγκέντρωση με τους συνδέσμους ζήτησε ο πρόεδρος κα ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενόψει του τελευταίου ημιτελικού της Volleyleague κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του «δικέφαλου» ζήτησε συνάντηση με τους οπαδούς, προκειμένου να γίνει καλύτερη οργάνωση και να προστατευτεί η ομάδα ενόψει του κρίσιμου ματς.

Αναλυτικά:
«Ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου και ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος καλούν το Σάββατο 18/4 και ώρα 17:00 στο PAOK Sports Arena σε έκτακτη συνάντηση όλους τους εκπροσώπους των συνδέσμων με θέμα την οργάνωση της παρουσίας του κόσμου και την προστασία του γηπέδου για τον Δευτεριάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως αύριο Σάββατο 18/4 από τις 16:00 έως τις 20:30 θα μπορούν να προμηθεύονται από το PAOK Sports Arena τα εισιτήρια για τον αγώνα της Δευτέρας (20/4 και ώρα 18:30 ) με τον Παναθηναϊκό.

Αντίστοιχα η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και την Κυριακή 19/4 στο PAOK Sports Arena από 9πμ έως 8.30μμ. Η πώληση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 20/4 στο PAOK Sports Arena από το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x