Πορτογαλία

Οριστικά στην Πόρτο ο Άντριαν Λόπεθ!

Γεγονός είναι πλέον το μεταγραφικό «μπαμ» της Πόρτο, που απέκτησε τον πρωταθλητή Ισπανίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, Άντριαν Λόπεθ.

Έναν από στους σημαντικότερους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης, στην εξαιρετική πορεία που έκανε τη σεζόν 2013-2014 η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, απέκτησε η Πόρτο.

Οι «δράκοι» έκαναν δικό τους τον Άντριαν Λόπεθ και το deal ανακοινώθηκε από την ισπανική και την πορτογαλική ομάδα, καθώς ο 26χρονος επιθετικός πέρασε σήμερα με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Η συμφωνία προβλέπει ότι οι Μαδριλένοι θα πάρουν 11 εκατομμύρια ευρώ για το 60 % των δικαιωμάτων του παίκτη.

Μάλιστα, ο Λόπεθ ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί ένα μέρος της προετοιμασίας της.

Τη σεζόν που έφυγε κατά την οποία η Ατλέτικο πήρε το πρωτάθλημα Ισπανίας και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίον έχασε την παράταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λόπεθ έκανε 22 εμφανίσεις και ένα γκολ στη La Liga, τις περισσότερες ερχόμενες από τον πάγκο. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είχε 9 συμμετοχές με δύο γκολ το της ισοφάρισης στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο, όπου η ομάδα του νίκησε με 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x