Ελλάδα

Οριστικά την Πέμπτη το ντέρμπι!

Την Πέμπτη (9/10) θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όπως και τα υπόλοιπα ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου. Την Τρίτη (7/10) τα δύο παιχνίδια για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης.

Επιτέλους… ημερομηνίες! Αφού πέρασε από… χίλια κύματα και αφού έφτασε αργοπορημένα η σχετική ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε για την οριστική διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου!

Αρχικά, η ΕΟΚ είχε ανακοινώσει πως οι αναμετρήσεις για την τρίτη αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου θα μεταφέρονταν την προσεχή Δευτέρα (6/10). Ωστόσο, η ΓΓΑ απέστειλε το μεσημέρι της Τρίτης (30/9) στην Ομοσπονδία το σχετικό έγγραφο με το οποίο ενημερώνει πως η αναβολή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων αφορά και τη συγκεκριμένη μέρα, με αποτέλεσμα οι δύο αναμετρήσεις να μεταφερθούν μία μέρα αργότερα.

Από ‘κει και πέρα, η ΕΟΚ αποφάσισε πως τα ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου συμπεριλαμβάνεται και το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, θα διεξαχθούν την Πέμπτη (9/10), με αυτό να σημαίνει αυτομάτως πως η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ θα γίνει χωρίς την παρουσία των οπαδών του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος τροποποιείται, μετά την κοινοποίηση στην ΕΟΚ, σήμερα 30/9 και ώρα 15.15 της πλήρους Υπουργικής απόφασης, η οποία διευκρινίζει ότι αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και τις 6/10.

Έτσι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας, της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν στις 7/10. Οι αγώνες της Γ' Φάσης θα διεξαχθούν την Πέμπτη 9/10».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x