Τη διενέργεια εκλογών τον Ιούνιο αποφάσισε το ΔΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μετά τη σημερινή έκτακτη συνέλευση, με αφορμή το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει τα ηνία.

Όπως αποφασίστηκε, λοιπόν, οι εκλογές για την αλλαγή σελίδας στη «μάνα του λόχου» θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Ιουνίου. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, τότε οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το μοναδικό ψηφοδέλτιο θα είναι αυτό του διοικητικού ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ, ο οποίος έχει στόχο να «αναγεννήσει» τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου αναμένεται να τεθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διεκδικώντας την προεδρία του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Μετά το αίτημα του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου για προκύρυξη εκλογών στον Όμιλο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης 24/5 στα γραφεία του Συλλόγου, ενέκρινε το αίτημα και αποφασίσε τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης κα τη διενέργεια εκλογών σε δεκαπέντε ημέρες και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στις 18.30, στο κλειστό γυμναστήριο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και κατά την ημερομηνία αυτή θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα εγγραφής τους»
.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ