Κινηματογράφος

Οσκαρ 2019: Η τρομερή ομιλία της Ολίβια Κόλμαν που τρέλανε το Twitter - Η καλύτερη ever (pics-vids)

Η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν προτεινόμενη για το βραβείο μαζί με «ηχηρά» ονόματα του κινηματογράφου, όπως την Γκλεν Κλόουζ, η οποία ήταν υποψηφία για Οσκαρ συνολικά 8 φορές.

Έναν πρωτότυπο, εγκάρδιο και ειλικρινή λόγο έβγαλε η Ολίβια Κόλμαν, η πρωταγωνίστρια της ταινίας The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία και κέρδισε το βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου στα φετινά Οσκαρ 2019.

Η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν προτεινόμενη για το βραβείο μαζί με «ηχηρά» ονόματα του κινηματογράφου, όπως την Γκλεν Κλόουζ, η οποία ήταν υποψηφία για Οσκαρ συνολικά 8 φορές.


Η Ολίβια Κόλμαν ποζάρει με το Οσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου.

Βέβαια στην κατηγορία υπήρχαν και κάποιες... εκπλήξεις, όπως η Lady Gaga, η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια προτεινόμενη σε αυτή την κατηγορία και η Γιαλίτσα Απακαρίτσιο του Roma, η οποία δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός.

Πάντως αν και η Ολίβια Κόλμαν (μαζί με την Γκλεν Κλόουζ) ήταν ομολογουμένως τα φαβορί, η Βρετανίδα ηθοποιός φάνηκε να μην είναι καθόλου προετοιμασμένη για την στιγμή που θα άκουγε το όνομά της. Πράγμα που αποδείχτηκε και από την εμφάνισή της στην σκηνή των Οσκαρ 2019.



Κάνοντας γκριμάτσες, οι οποίες σχολιάστηκαν λεπτομερώς στο Twitter, μπερδεύοντας τα λόγια της και ζητώντας συγγνώμη προκαταβολικά σε περίπτωση που τυχόν ξεχάσει κανέναν, η Ολίβια Κόλμαν συγκέντρωσε όλη την προσοχή κυριολεκτικά πάνω της, κάνοντας σαν πρωτάρα.



«Είναι πραγματικά πολύ αγχωτικό, είναι ξεκαρδιστικό. Εχω Οσκαρ», ανέφερε η Ολίβια Κόλμαν γυρνώντας προς την πλευρά του Ελληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος είχε δακρύσει από συγκίνηση.



«Γιώργο είσαι ο καλύτερος μου σκηνοθέτης στην καλύτερη ταινία, η Έμα (Στόουν) και η Ρέιτσελ (Βάις), είναι οι πιο αγαπητές γυναίκες στον κόσμο για να δουλεύεις μαζί. Μπορείτε να φανταστείτε όμως και πόσο δύσκολο ήταν. Είναι απίστευτο επίσης να είσαι στην ίδια κατηγορία μαζί με αυτές τις απίστευτες γυναίκες. Γκλεν Κλόουζ είσαι το πρότυπό μου εδώ και τόσο καιρό, δεν περίμενα να γίνουν έτσι τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων η Ολίβια Κόλμαν ευχαριστώντας στην συνέχεια την οικογένειά της και φυσικά τα παιδιά της, τονίζοντας πως δεν θα τα αφήσει ξανά να μείνουν ξύπνια μέχρι τόσο αργά.



Να σημειωθεί πως η Ολίβια Κόλμαν πήρε το Οσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου, το μοναδικό για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, The Favourite, για τον ρόλο της Βασίλισσας Αννας στην ομώνυμη ταινία. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα βραβεία των Οσκαρ 2019.





Οι αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter:

























Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x