Κώστας Νικολακόπουλος

Όταν δείχνεις τη φανέλα στον κόσμο του Ολυμπιακού...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μία περίεργη ιστορία που ενώνει τον Ολυμπιακό με αντίπαλους σκόρερ του!

• Έβαλε το γκολ στον Ολυμπιακό κι έδειξε στον κόσμο του Ολυμπιακού τη φανέλα του με το όνομα του ο Βαρέλα του ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

• Και τι έγινε τελικά; Δεν πέρασαν 20 λεπτά και έστειλε ο ίδιος την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του, ανοίγοντας στους ερυθρόλευκους τον δρόμο της επιστροφής για τη νίκη: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 σε ένα παιχνίδι που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη του τίτλου.

• Γενικά υπάρχει μία, ας την πούμε έτσι, περίεργη ιστορία με τους παίκτες των άλλων μεγάλων ομάδων, που αποφασίζουν να πανηγυρίσουν γκολ κατά του Ολυμπιακού με αυτό τον τρόπο. Μία ιστορία…κακή για τους ίδιους και τις ομάδες τους-και φυσικά καλή για τον Ολυμπιακό.

• Το είχε ξεκινήσει ο Λυμπερόπουλος πριν 15 χρόνια σε ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ. Θυμόμαστε όλοι τι είχε γίνει στη ρεβάνς στη Λεωφόρο: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4…

• Το έκανε πριν δύο χρόνια κι ο Αραβίδης στο Καραϊσκάκη, πάλι για το Κύπελλο, στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1. Επίσης θυμόμαστε όλοι τι είχε γίνει στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, όπου είχε γίνει ρεκόρ εισιτηρίων των τελευταίων 15 ετών. Μπροστά σε 65.000 κόσμο, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1 στο 90’.

• Τώρα με τον Βαρέλα έγινε το τρία στα τρία. Ένας παίκτης του Παναθηναϊκού, ένας της ΑΕΚ κι ένας του ΠΑΟΚ έδειξαν τις φανέλες τους στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Το αποτέλεσμα, το ίδιο: την πάτησαν άσχημα.

• Μετά από αυτό, δεν είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει εύκολα τέταρτος! Κι αν υπάρξει, μάλλον καλοδεχούμενο θα είναι για τον Ολυμπιακό, αφού πιθανότατα θα ξέρουμε και τι θα γίνει στη συνέχεια. Θα επέλθει η (αγωνιστική) τιμωρία…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x