Επικαιρότητα

Όταν η ζωή αντιγράφει τον κινηματογράφο

Αφοσιωμένη αγάπη μέχρι τέλους για το ηλικιωμένο ζευγάρι που πέθανε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου…

Μια ιστορία βγαλμένη από το σενάριο της ταινίας «Notebook» ήταν το τέλος για το ηλικιωμένο ζευγάρι από τη Καλιφόρνια. Στις 11 Φεβρουαρίου έφυγαν από τον κόσμο κρατημένοι χέρι-χέρι ο Floyd και η γυναίκα του Violet Hartwig έπειτα από 67 χρόνια γάμου.

Γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα σχολείο, ενώ όταν ο Floyd τελείωσε την εξαετή θητεία του στο πολεμικό Ναυτικό, έκαναν σχέση. Παντρεύτηκαν στις 16 Αυγούστου 1947 και απέκτησαν τρία παιδιά, τη Carol, τον Keneth, και την Donna ενώ διατηρούσαν ράτζο στο Easton στην Καλιφόρνια.

«Η μητέρα μου είχε άνοια τα τελευταία χρόνια και στις διακοπές παρατηρήσαμε ότι είχε αρχίσει να πέφτει. Μετά μου τηλεφώνησε ο γιατρός και μου είπε πως ο πατέρας μου έχει νεφρική ανεπάρκεια και πως του μένουν μόνο 2 εβδομάδες ζωής. Έτσι αποφασίσαμε να τους βάλουμε μαζί σε έναν ξενώνα», ανέφερε η Donna Scharton.

Παρά την άσχημη υγεία του, προτεραιότητα του Floyd ήταν να γίνει καλά η μοναδική του αγάπη.

«Θα έλεγε στον γιατρό ‘είμαι καλά, κάντε καλά τη γυναίκα μου'. Αυτό ήταν το ενδιαφέρον του. Δεν τον ένοιαζε πόσο πονούσε. Ήθελε μόνο να γίνει καλά η μητέρα μου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πονούσε περισσότερο. Όταν καταλάβαμε ότι επρόκειτο να πεθάνει, ενώσαμε τα κρεβάτια τους. Πέθανε κρατώντας το χέρι της μητέρας μου. Είπαμε στη μητέρα μου πως πέθανε και την περίμενε. Έφυγε μετά από 5 ώρες από τη ζωή», συμπλήρωσε η κόρη του ζευγαριού.

Επιμέλεια: Κλεοπάτρα Νιφοράτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x