sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Όταν ο Ολυμπιακός έκανε τη Γιουβέντους να… ιδρώσει! (video)

Κοντά σε μία ακόμη ιστορική πρόκριση και πάλι επί της Γιουβέντους έφτασε σαν σήμερα ο Ολυμπιακός, όταν και επικράτησε με σκορ 2-1 στην Ιταλία για το Κύπελλο UEFA.

Μία μεγάλη ανατροπή λίγο έλειψε να κάνει σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, με προπονητή τότε τον Αλμπερτίνο Μπιγκόν, είχαν χάσει εντός έδρας από τη Γιουβέντους στο Κύπελλο UEFA, όμως στον επαναληπτικό έκαναν τους Ιταλούς να… καρδιοχτυπήσουν.

Το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είχε λήξει με ήττα των πρωταθλητών Ελλάδας με 1-3, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι που ακολούθησε είχαν πάει το ματς στο 2-1 μέσα στο Παλέρμο και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαν πάει τον αγώνα στην παράταταση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Γιουβέντους: Ραμπούλα, Μπιριντέλι, Φεράρα, Μίρκοβιτς, Τούντορ, Μπατσίνι (74' Ζαμπρότα), Ολίσε, Τακινάρντι (46' Πεσότο), Ντελ Πιέρο (62' Μοντέρο), Εσνάιντερ, Κοβάσεβιτς

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Αμανατίδης, Άντζας, Κωστούλας, Μαυρογενίδης (46' Γιαννακόπουλος), Πουρσαϊτίδης, Τζόρτζεβιτς, Καραπιάλης (61΄Νινιάδης), Πασσαλής, Πουρσανίδης, Γκόγκιτς (73' Αλεξανδρής).

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x