Γενικά

Όταν ο Ζέκα συνάντησε τον Βλάντο

Παναθηναϊκή συνάντηση στη Nova… Διαβάστε τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Ζέκα και Βλάντο Γιάνκοβιτς που πρωταγωνίστησαν στις μεγάλες νίκες του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η υπόσχεση του Πορτογάλου.

Ο Ζέκα ήταν ο κορυφαίος και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ο λυτρωτής του Παναθηναϊκού στις μεγάλες νίκες επί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα την Κυριακή. Οι δυο τους βρέθηκαν την Καθαρά Δευτέρα καλεσμένοι στη Nova και πέρα από τα όσα είπαν on camera, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι διάλογοί τους μακριά από τα φώτα. Οι δυο τους συζήτησαν για περίπου 15 λεπτά σε πολύ ευχάριστο κλίμα κι έδειξαν πολύ ενημερωμένοι για το… αγώνισμα του άλλου.

«Τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ; Δεν μπορούν να σας νικήσουν με τίποτα, έτσι;», ρώτησε χαμογελώντας ο Ζέκα τον Γιάνκοβιτς, ενώ του είπε πως «… παρακολουθώ πολύ μπάσκετ και κάθε φορά που έρχομαι στο ΟΑΚΑ για να σας δω, συμπεριφέρομαι σαν οπαδός και όχι σαν επαγγελματίας αθλητής» για να του απαντήσει ο 25χρονος φόργουορντ «… καλά κάνεις κι εγώ έτσι θα έκανα στο γήπεδο».

Ο Πορτογάλος μέσος έδειξε να παρακολουθεί στενά την ομάδα μπάσκετ και ρωτούσε τον Γιάνκοβιτς για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μακάμπι. «Είναι πολύ δύσκολος και καθοριστικός αγώνας», του είπε, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Γιάνκοβιτς με τη σειρά του ρωτούσε τον Ζέκα «πότε θα μιλήσεις ελληνικά;» για να πάρει την απάντηση ότι «αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα μιλήσω ελληνικά για ένα χρόνο». Ο Βλάντο τού είπε «άρχισε να ετοιμάζεσαι», ενώ ρώτησε τον αρχηγό του «τριφυλλιού» «πώς είναι να παίζεις δεξί μπακ»;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x