Γιώργος Ζαχαριάδης

Όταν παίζεις με τον Περέιρα, κερδίζεις

O Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Βλάνταν Ίβιτς και τα κολλήματά του και τον Περέιρα που είναι ο πιο αδικημένος.

Δεν είμαι βέβαιος αν θα βασιζόμουν στον Περέιρα για να βγάλει γκολ η ομάδα μου, αλλά, βάσει της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα όταν αγωνίζεται, ειδικά μετ τη χθεσινή του απόδοση, θα ήμουν τρελός να τον κρατάω στον πάγκο ή ακόμη και εκτός αποστολής.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Το ζητούμενο ίσως τελικά να μην είναι αν πρέπει να παίζει ο Περέιρα, αλλά, αν πείθει τον προπονητή να του εμπιστευεται μια θέση στην επίθεση, σε σημείο που η ομάδα του έχει αποδείξει ότι πονάει. Και ξόδεψε πάνω από δύο εκατομμύρια για να φέρει καινούργιο φορ και να απομονώσει τον Αθανασιάδη.

Εδώ κάπου να σας πω ότι περί της συνύπαρξης Αθανασιάδη και Πρίγιοβιτς, μάλλον θα πρέπει να γελάμε, εκτός κι αν ο Ίβιτς είναι έτοιμος για μαγικά…

Πιο κοντινό είναι ο Περέιρα να παίζει με τον Πρίγιοβιτς.

Μιλάμε λοιπόν για τον αδικημένο Περέιρα, τον συμπαθή Φακούντο που δεν σε γεμίζει με τα προσόντα του τα σωματικά ότι είναι έτοιμος να σαρώσει όλες τις αμυντικές αντίπαλες επιχειρήσεις και αν πάμε λίγο πίσω, να, μέχρι το καλοκαίρι, θα δούμε τον Ίβιτς να τον δοκιμάζει σε θέση δεκαριού λες και είχε σκοπό να τον τρολάρει. Και κάπου εκεί φάινεται ότι ήθελε να τον απομακρύνει, κάτι που τον κατάφερε, αλλά, ταυτόχρονα, κατάφερε να μην διαχειριστεί σωστά τον Αθανασιάδη και μέχρι σήμερα παραμένει στο μηδέν.

Σημασία στο θέμα του Αθανασιάδη, που είναι ο φυσικός σκόρερ του ΠΑΟΚ, θα είχε να τον προστατέψει και να τον οδηγήσει σε πιο σίγουρες λύσεις για να ξεπεράσει την κρίση. Όσο τον χρησιμοποιεί και δεν σκοράρει και δεν κάνει και τίποτε σπουδαίο, τον φθείρει ακόμη περισσότερο.

Ουσιαστικά, με τον Κλάους δεν έχει γίνει μια επανεκκίνηση και αυτό μάλλον θα ήταν ωφέλιμο αν είχε μείνει για λίγο καιρό από έξω, για να συνέλθει. Το κόλλημα του Ίβιτς, που κατά τα άλλα μπορεί να μην κάνει θαύματα και να είναι μάλλον χύμα στις επιλογές του, έχει να κάνει με τον Περέιρα, ποδοσφαιριστής άκρως παραγωγικός, με τέσσερα γκολ και ελάχιστες συμμετοχές και με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει με πρώτο και καλύτερο τον Μάτος (έξι γκολ) γεγονός που αναδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα.

Πρόβλημα… ξεπρόβλημα, με τον Λεβαδειακό το καθάρισε εύκολα και δεν τίθεται θέμα σπουδαίας ανάλυσης. Έφυγε νωρίς το άγχος, πήρε βαθμούς μπας και καλύψει το χαμένο έδαφος και αν καταφέρει να ζευγαρώσει τις νίκες, δεν θα μείνει τόσο χαμηλά, θα επανέλθει κοντά στα πλέι-οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x