sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Όταν το «ψαράκι» του Τυπάρα...«σκότωσε» την Άρσεναλ (video)

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2001... Μια από τις πιο χρυσές μέρες της Παναθηναϊκής ευρωπαϊκής ιστορίας, όταν ο «τυπάρας» κάρφωνε την Άρσεναλ με μια απίστευτη κεφαλιά – ψαράκι.

Σαν σήμερα, πριν από 15 χρόνια, στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έγραφε μια από τις πιο ένδοξες στιγμές της ευρωπαϊκής ιστορίας του, πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη επί της Άρσεναλ του Τιερί Ανρί.

Στην καυτή Λεωφόρο, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2001, οι «πράσινοι» υποδέχονταν την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γιαν Μικάελσεν έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιώργος Καραγκούνης... πέταξε, πιάνοντας μια απίστευτη κεφαλιά – ψαράκι, στέλνοντας τη μπάλα να αναπαυθεί στην εστία του Σίμαν.

Το απίθανο γκολ του «τυπάρα» έφτανε για να χαρίσει μια σπουδαία νίκη στον Παναθηναϊκό, απέναντι σε μια ομάδα που είχε στην 11άδα της παίκτες όπως ο τον Ανρί, τον Πιρές, τον Σίμαν και τον Βιεϊρά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Βόκολος, Χένρικσεν, Κυργιάκος, Φύσσας, Μικάελσεν, Σόουζα, Μπασινάς, Καραγκούνης (85΄Σάριτς), Βλάοβιτς (64' Κωνσταντίνου), Ολισαντέμπε (70' Κόλκα)

Άρσεναλ: Σίμαν, Λαουρέν, Κίον, Ίπσον, Κόουλ, Λιουνμπεργκ (68' Κανού), Βιεϊρά, Πάρλουρ (53΄Φαν Μπρόνκχορστ), Πιρές, Ανρί, Βιλτόρ (68' Τζέφερς).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x