Europa League

Ουντότζι: «Χαρούμενος που θα παίξω κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος που η κλήρωση του Europa League θα τον φέρει ξανά στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Σαλόζι Ουντότζι, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντινάμο Μινσκ.

Σε πελάγη ευτυχία πλέει ο Σαλόζι Ουντότζι, καθώς στον όμιλο του Europa League η Ντινάμο Μινσκ θα βρει απέναντί της τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην παίκτης των Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Πλατανιά και Ατρόμητου δήλωσε χαρούμενους που θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για το «Δικέφαλο του Βορρά».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ κόντρα στον ΠΑΟΚ! Πρόκειται για μία ομάδα υψηλού επιπέδου, με πολύ καλούς παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ κόντρα σε αυτή την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Σαλόζι Ουντότζι για την κλήρωση της Ντινάμο Μινσκ και πρόσθεσε για την πορεία της ομάδας του στα προκριματικά:

«Πήγαμε πολύ καλά στα προκριματικά. Δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα. Έχουμε μία καλή ομάδα και πιστεύουμε στους παίκτες μας. Γι’ αυτό πιστεύω πως θα τα πάμε καλά και πως θα προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x