Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε»

Ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα του Πανιώνιου, παρά την ήττα στο «Καραϊσκάκη», εμφάνιστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Τιμή μας που παίξαμε με τον Αμπιντάλ», πρόσθεσε.

Μπορεί ο Πανιώνιος να ηττήθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, που δεν έδωσε την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να την απειλήσουν.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως ήταν τιμή για τον ίδιο και τους παίκτες του το γεγονός πως έπαιξε απέναντι στον Ερίκ Αμπιντάλ, στον οποίο ευχήθηκε καλή συνέχεια στη νέα του καριέρα.

Αναλυτικά:

Την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: Λοιπόν έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε την κατοχή αλλά δεν μας απείλησε. Στο πρώτο μέρος ήταν μόνο μία φάση με τον Μήτρογλου και το στημένο που δεχθήκαμε το γκολ. Το παιχνίδι σου έδινε την εικόνα πως μπορούσες να πάρεις κάτι. Στο Α' μέρος δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και κυκλοφορία όμως στο Β' με τον Ιμπαγάσα ήμασταν καλύτεροι και κάναμε φάσεις. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και καλη συνέχεια. Για τον Αμπιντάλ ήταν τιμή που παίξαμε μαζί του και του εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κάνει μετά την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.

Τον τρόπο που δουλεύει: Εμείς επικεντρωθήκαμε στο να έχουμε συνοχή στις γραμμές μας. Μας ταιριάζει να έχουμε μία σφιχτή ομάδα γιατί έχουμε κάποια ποιοτικά παιδιά. Άσχετα που σήμερα δεν μας βοήθησε πως είχαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Όλα είναι θέμα δουλειάς. Εάν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε τύχη στην συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x