Επικαιρότητα

«Όχι, δεν το πιστεύω! Δεν μπορώ να το αντέξω!» Συντετριμμένος ο Βουτσάς για τον θάνατο του Ψάλτη

Τους δύο άνδρες δεν συνέδεε μόνο βαθιά και ειλικρινής φιλία αλλά είχαν συνεργαστεί στενά και στο θεατρικό σανίδι.

Υπάρχουν φορές που δυστυχώς οι δημοσιογράφοι γίνονται αγγελιοφόροι κακών, πολύ κακών ειδήσεων. Μια τέτοια στιγμή διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο δημοσιογράφος του STAR, Γιώργος Βότσκαρης τηλεφώνησε στον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά για να του ζητήσει να πει δυο λόγια τιμής για τον λατρεμένο του φίλο Στάθη Ψάλτη. Τους δύο άνδρες δεν συνέδεε μόνο βαθιά και ειλικρινής φιλία αλλά είχαν συνεργαστεί στενά και στο θεατρικό σανίδι.





ΣΠΑΡΑΞΕ ο Βουτσάς στο άκουσμα του κακού μαντάτου

Οι στιγμές που ακολούθησαν του τηλεφωνήματος είναι συγκλονιστικές, με τον Κώστα Βουτσά να σπαράζει κυριολεκτικά καθώς άκουσε το κακό μαντάτο από τον δημοσιογράφο του STAR.

«Α…δεν το πιστεύω, το παιδί, ο καημένος, δεν μπορώ να το αντέξω αυτό, τον αγαπούσα και τον εκτιμούσα πολύ, θα τρελαθώ, δε το πιστεύω!...Τον καημένο» είπε κλαίγοντας σαν μωρό παιδί ο κύριος Βουτσάς και συνέχισε «Τι να σας πω. Ήταν μεγάλη απώλεια. Ήταν πολύ φίλος μου και τον αγαπούσα πάρα πολύ. Παίξαμε πολλά χρόνια μαζί. Κρίμα, κρίμα, Θεός Σχωρέστον, δεν άντεξε ο καημένος.»



«Τι μου είπες τώρα, τι μου είπες ρε φίλε (απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο). Τώρα το έμαθα από εσάς. Μη μου λες τέτοια πράγματα, δεν το πιστεύω. Ήμασταν πολύ φίλοι. Τον αγαπούσαν τον εκτιμούσα πολύ σαν ηθοποιό. Συγγνώμη που με ακούτε έτσι, δε μπορώ» είπε συντετριμμένος.



Πηγή: Star.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x