Euroleague

Οζερούν: «Δώρο στους οπαδούς η νίκη επί του Ολυμπιακού»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στην Αναντολού Εφές μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Ενγκίν Οζερούν, ο οποίος εξήρε την καλή αμυντική βραδιά της ομάδας του.

Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και η αδιάκοπη στήριξη από τους οπαδούς στο «Αμπντί Ιπεκτσί», ήταν τα «κλειδιά» της μεγάλης νίκης της Αναντολού Εφές επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ενγκίν Οζερούν.

Αναλυτική η δήλωση του Ενγκίν Οζερούν στην ιστοσελίδα της Εφές:

«Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο παιχνίδι της εβδομάδας και θέλαμε να αφήσουμε πίσω το ματς με τη Νίζνι. Ήμασταν καλοί στην άμυνα σε όλο το παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως στο τρίτο δεκάλεπτο έφτασε στο πικ της. Και στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή η άμυνα, αλλά ο Ολυμπιακός είχε καλά ποσοστά από την περιφέρεια, ειδικά στη δεύτερη περίοδο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τη διαφορά. Παίξαμε καλά ομαδικά και μέσω της καλής άμυνας που ήταν τοπ επιπέδου καταφέραμε να ξεφύγουμε με διαφορά 18 πόντων.

Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, αλλά έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε. Εδώ θα ήθελα να σταθώ και στους φιλάθλους μας, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν. Μπορεί η ώρα του παιχνιδιού να ήταν προχωρημένη, αλλά εκείνοι δεν μας άφησαν μόνους και στα πιο κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού φώναζαν ακόμη περισσότερο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς και ελπίζω πως εκείνη τη χαρούμενη βραδιά τους κάναμε ένα καλό δώρο…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x