Βόλεϊ

Παντακίδης: «Αφιερωμένο στον Νάσο και στον λαό του ΠΑΟΚ»

Ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Παντακίδης αφιέρωσε την επιτυχία του «δικεφάλου» στον κόσμο της ομάδας και στον αδικοχαμένο φίλο της, Νάσο.

Για τον Νάσο και τον λαό του ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά» προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας από τη Ρόδο όπου κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας του με το 3-0 επί του Ηρακλή στον τελικό.

Ο Γιάννης Παντακίδης αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στον αδικοχαμένο φίλο της, Νάσο. Παράλληλα, τόνισε ότι κακώς χαρακτηρίστηκε φαβορί ο Ολυμπιακός, ο οποίος στον ημιτελικό γνώρισε την ήττα με 3-2 από τους παίκτες του Ντανιέλε Ρίτσι.

«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, ένα ακόμα Κύπελλο για το σύλλογο. Είναι μεγάλη η χαρά όλων μας και πιστεύω ότι αυτή η επιτυχία μπορεί να μας ανεβάσει την ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά.

«Σε τέτοιες διοργανώσεις, δεν υπάρχουν φαβορί. Και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Αν κάποιος βάζει κάποιο φαβορί, για μένα κακώς το κάνει και αυτό αποδείχθηκε, γιατί κάποιο έχριζαν φαβορί τον Ολυμπιακό», σχολίασε.

Τέλος, δήλωσε: «Αυτό το Κύπελλο, είναι αφιερωμένο στο φίλαθλο του ΠΑΟΚ, τον Νάσο. Όταν αφιερώνεις το Κύπελλο στον Νάσο, σημαίνει ότι το αφιερώνεις σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x