Επικαιρότητα

Παντελής Παντελίδης: Η επιθυμία της οικογένειας για δωρεές στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Παρακαλούμε πολύ όλοι οι διοργανωτές συμβάλλετε σε αυτό το φιλανθρωπικό σκοπό τιμώντας την μνήμη του», έγραψαν μεταξύ άλλων στα social media.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη με τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από το μοιραίο βράδυ, ανέφεραν ξεκάθαρα την επιθυμία τους για φιλανθρωπικό έργο στο όνομα του τραγουδιστή.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σήμερα γίνεται πράξη σταδιακά και μέσα από τα social media και την επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο facebook, έγινε γνωστή η νέα επιθυμία της οικογένειας.

Αναλυτικά ανέφεραν:

«Με δεδομένη την επαναλαμβανόμενη άνευ άδειας διοργάνωση εκατοντάδων ζωντανών εκδηλώσεων -αφιερωμάτων σε χώρους διασκέδασης (clubs-bars κ.τ.λ) εις μνήμη του “ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ” προς αποκλειστικό όφελος και Κέρδος των διοργανωτών και των σχετικών επιχειρήσεων η οικογένεια του ,επιθυμεί για κάθε τέτοια εκδήλωση ,να κατατίθεται από τους υπεύθυνους το ποσό των 100 ΕΥΡΩ υπέρ του “ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” !!!η κατάθεση θα γίνεται απευθείας στο λογαριασμό του ιδρύματος με αριθμό λογαριασμού 144-00-2001-000011 και IBAN: GR4601401440144002001000011(BIC)CRBAGRAA!!!!δικαιούχος είναι ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!Αιτιολογία της κατάθεσης :ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. Παρακαλούμε πολύ όλοι οι διοργανωτές συμβάλλετε σε αυτό το φιλανθρωπικό σκοπό τιμώντας την μνήμη του ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!!!»



πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x