Βόλεϊ

Πάει για το διπλό ο Ολυμπιακός

Η αποστολή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Κραϊόβα για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο των «16» του CEV Cup, στις 18:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τη ρουμανική ομάδα στο πρώτο ματς του συγκεκριμένου γύρου της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και στοχεύουν στο διπλό, ενόψει της ρεβάνς της 15ης του μήνα στου Ρέντη.

Στα προημιτελικά, ο νικητής θα αντιμετωπίσει αυτόν του ζευγαριού Τίκεριτ Κόκολα (Φινλανδία)-Ούγκρα Σουγκρούτ (Ρωσία).

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Τρίτης από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Βουκουρέστι και, από εκεί, οδικώς μετέβη στην Κραϊόβα. Την αποστολή δεν ακολούθησαν ο αρχηγός Ντίμα Φιλίποφ, ο Νίκος Δεληπρίμης και ο Γιώργος Σφενδυλάκης.

Όσον αφορά τον πρώτο, προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα τόνισε πως: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Κραϊόβα, η οποία είναι καλή ομάδα. Έπαιξε με την Κονστάντζα για το πρωτάθλημα εκτός έδρας και νίκησε με 3-1 σετ στην έδρα της. Η Κραϊόβα παίζει καλό βόλεϊ, κατά τη γνώμη μου, και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, γιατί το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας και θα θέλουν να μας αιφνιδιάσουν. Ελπίζω ότι η ομάδα θα ακολουθήσει το δρόμο που έδειξε ότι βαδίζει στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό.

Μετά από το παιχνίδι της Τετάρτης, θα πρέπει να κοιτάξουμε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι στιγμής, παίζουμε κάθε φορά και λίγο καλύτερα, εκτός από την αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου. Το μεγάλο βήμα που θέλω να δω από την ομάδα χρειάζεται λίγο διάστημα ακόμα. Τώρα, βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο μισό της σεζόν και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x