Πόλο

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης: «Χρυσό» βαθμό πήρε η Εθνική ανδρών κόντρα στο Μαυροβούνιο

Υπερπολίτιμο βαθμό πήρε η Εθνική πόλο ανδρών που ήρθε ισόπαλη 10-10 με το Μαυροβούνιο για τον Α’ όμιλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κόντρα στους Σέρβους θα κριθεί η πρωτιά.

Βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός» πήρε η Εθνική Ανδρών στο πόλο, 10-10 με το Μαυροβούνιο για τη δεύτερη αγωνιστική του Α’ ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στην Γκουαγκζού της Νότιας Κορέας.

Πλέον, η πρωτιά του ομίλου, που σημαίνει και απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, θα κριθεί στο παιχνίδι κόντρα στους χρυσούς Ολυμπιονίκες Σέρβους, το πρωί της Παρασκευής (19/7, 10:30).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με τρία γκολ διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο. Το 4-5 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, όμως στην έναρξη της τρίτης περιόδου συνεχόμενα λάθη έφεραν δύο γκολ στην κόντρα για τους Μαυροβούνιους που έκαναν το 4-7.

Η Εθνική έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε όχι μόνο να επιστρέψει, αλλά έφτασε να προηγείται στο 26’ με 10-9. Ο Ίβοβιτς ισοφάρισε σε 10-10, 3:23 πριν το τέλος, σε μια φάση όπου αποβλήθηκαν Μουρίκης και Φουντούλης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά, με το μακρινό σουτ του Φουντούλη στο φινάλε να μη βρίσκει στόχο και να μένει το 10-10.

Η Ελλάδα είχε 4/10 στον παραπάνω, το Μαυροβούνιο 4/9.

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 4-4, 2-1

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 2, Παπαναστασίου 1, Φουντούλης, Καπότσης, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

Μαυροβούνιο (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Λάζοβιτς, Μπργκούλιαν 1, Ράντοβιτς 1, Πέτκοβιτς, Τσούτσκοβιτς, Ουκρόπινα, Γιάνοβιτς 3, Ντούντιτς 1, Ίβοβιτς 2, Σπάιτς, Ντράσκοβιτς 1, Μούρισιτς 1, Κάντιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x