Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας – Π.Ο.Ε.Τ.Α διοργανώνει στις 4-5 και 6 Μαϊου 2018 το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Kobudo Federation – WKF στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Γαλατσίου και του Δήμου Αθηναίων.

Αυτή η μεγαλειώδης διοργάνωση που θα φιλοξενήσει πάνω από 1000 ασκούμενους από 40 και πλέον κράτη, θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων:

• Πάνω από 150 σεμινάρια πολλών και διαφορετικών στυλ πολεμικών τεχνών και μαχητικών σπορ στη διάρκεια του τριημέρου, από 80 και πλέον διεθνώς καταξιωμένους Grand Masters, Masters και Παγκόσμιους πρωταθλητές από το εξωτερικό και 10 από την Ελλάδα.

• Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με ομάδες από το εξωτερικό και την Ελλάδα, σε ένα φαντασμαγορικό σόου 3 ωρών, πλαισιωμένο με φωτιστικά και άλλα εφέ (Σάββατο 5 Μαϊου)

• Παγκόσμιους διαγωνισμούς, σε φόρμες και τεχνικές Αυτοάμυνας Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων - Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών (Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαϊου)

• Εκθεση.

Ο διεθνώς καταξιωμένος Μaster Μιχάλης Κοσσυβάκης, ως Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου, υπόσχεται υψηλή αισθητική και ποιότητα σε κάθε τομέα του τριημέρου, ενώ οι διεργασίες του (ειδικά το Διεθνές Φεστιβάλ) είναι δομημένες με τέτοιο τρόπο, που να προσεγγίζουν αφενός όλα τα μέλη μιας οικογένειας, αφετέρου να προσελκύσουν κόσμο εκτός των Πολεμικών Τεχνών, ως μια θαυμάσια ευκαιρία να τις γνωρίσουν και να απολαύσουν το ιδιαίτερο και πλούσιο θέαμα που προσφέρουν.

O επίσημος ιστοχώρος του παγκόσμιου συνεδρίου είναι www.wkf2018greece.com, ενώ η επίσημη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/WKF2018Greece/

Για περισσότερες πληροφορίες info@self-defense.gr / 211.21.36.521

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ