Επικαιρότητα

Παιδικός σταθμός και δημοτικά οχήματα στόχοι επιτήδειων

Οι ασυνείδητοι διαρρήκτες που παραβίασαν την πόρτα του δημοτικού παιδικού σταθμού στο Βαρθολομιό Ηλείας μπήκαν μέσα και άρπαξαν τα τρόφιμα

Άφησαν νηστικά τα παιδάκια που φιλοξενούνται στο κτίριο του δημοτικού παιδικού σταθμού στο Βαρθολομιό Ηλείας, οι ασυνείδητοι διαρρήκτες που παραβίασαν την πόρτα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μπήκαν μέσα και άρπαξαν όσα τρόφιμα προορίζονταν για τους λιλιπούτειους μαθητές!

Οι δράστες άρπαξαν και διάφορα άλλα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν αθέατοι. Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού αντιλήφθηκαν ότι είχε γίνει διάρρηξη το πρωί και κάλεσαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι πήραν αποτυπώματα και ερευνούν για τον εντοπισμό των δραστών.

*** Δέκα μερόνυχτα είχαν στην διάθεσή τους για να δράσουν ανενόχλητοι οι “κυνηγοί” καυσίμων που έβαλαν στο μάτι τον χώρο στάθμευσης των οχημάτων του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων! Στο διάστημα από τις 17 Μαρτίου ως την περασμένη Τρίτη, παραβίασαν την πόρτα, “ρούφηξαν” 500 λίτρα πετρέλαιο και έγιναν καπνός! Έρευνες για την εξιχνίαση της κλοπής διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Κρεστένων που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x