Αγγλία

Παίρνει Κουαδράδο, δίνει Σίρλε η Τσέλσι!

Μια… ανάσα απ’ την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο βρίσκεται η Τσέλσι, καθώς φαίνεται πως υπάρχει οριστική συμφωνία με την Φιορεντίνα. Φεύγει απ’ το Λονδίνο με προορισμό τη Βόλφσμπουργκ ο Αντρέ Σίρλε.

Ολοταχώς για Λονδίνο και Τσέλσι βρίσκεται ο Χουάν Κουαδράδο. Τις τελευταίες ώρες η Τσέλσι... πίεσε τη Φιορεντίνα και όπως φαίνεται οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα -λίγο πάνω απ' τα 30 εκατ. ευρώ- προκειμένου ο Κολομβιανός άσος να «μετακομίσει» από τη Serie A στην Premier League.

Στο deal των δύο πλευρών συμπεριλαμβάνεται και ο δανεισμός του Σαλάχ στους «βιόλα» με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, δίχως ο ιταλικός σύλλογος να επιβαρύνεται οικονομικά για την πληρωμή του συμβολαίου!

Και την ώρα λοιπόν που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι μπλε του Μουρίνιο βάζουν στην... μηχανή τον Κουαδράδο, αναμένεται να αποχωρήσει απ' την αγγλική ομάδα ο Αντρέ Σίρλε. Η Βόλφσμπουργκ έχει κάνει την κίνησή της για την αγορά του παίκτη έναντι περίπου 30 εκατ. ευρώ (εξ'ου και η εξοικονόμηση των χρημάτων) και ήδη ο Γερμανός μεσοεπιθετικός (14 συμμετοχές, 5 ως βασικός στο πρωτάθλημα) ετοιμάζει βαλίτσες για να επαναπατριστεί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x