Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πάμε πάλι για μάχη Σίτι και Λίβερπουλ μέχρι τέλους

Μπήκαμε στο τελευταίο 15ήμερο των μεταγραφών για τις ομάδες της Πρέμιερ και παρά το καινούργιο τηλεοπτικό συμβόλαιο και τα τρελά λεφτά που έχουν, είναι ένα από τα πιο ήρεμα καλοκαίρια.

Μπήκαμε στο τελευταίο 15ήμερο των μεταγραφών για τις ομάδες της Πρέμιερ και παρά το καινούργιο τηλεοπτικό συμβόλαιο και τα τρελά λεφτά που έχουν, είναι ένα από τα πιο ήρεμα καλοκαίρια. Εκτός εάν πριν την καταιγίδα επικρατεί τόσο μεγάλη νηνεμία.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και αν δεν γίνουν τρομερές μετακινήσεις σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου, είναι ολοφάνερο πως δεν αλλάζουν οι ισορροπίες.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ είναι πολύ πιο μπροστά, με την Τότεναμ να είναι λίγο πιο πάνω από τους υπόλοιπους της 6άδας, ενώ, η Άρσεναλ έχει πολλά προβλήματα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει λύσει το θέμα που είναι το μεγαλύτερό της πρόβλημα και λέγεται Πολ Πογκμπά. Φυσικά, με μεταγραφές όπως του Τζέιμς και του Γουάν – Μπισάκα που είναι μεν πολύ ταλαντούχοι, δεν μπορεί να αλλάξει την ισορροπία της προς τα πάνω. Κι αν πληρώσει και τα υπερβολικά χρήματα για τον Μαγκουάιρ, τότε ουσιαστικά τελειώνει το μπάτζετ που έχει στα χέρια του ο Σόλσκιερ χωρίς καμία ουσιαστική ενίσχυση, εκτός αν κάποιος θεωρεί ότι πραγματικά ο κεντρικός αμυντικός της Λέστερ επειδή θα κοστίσει περισσότερα χρήματα απ' οποιονδήποτε άλλον αμυντικό στον πλανήτη, θα δώσει λύση στο πόσο εύκολα δέχονται γκολ οι «κόκκινοι διάβολοι».

Η Τσέλσι είναι ερωτηματικό, αλλά τουλάχιστον, έχοντας τον Λάμπαρντ στον πάγκο και χωρίς μεταγραφές, θα πάρουν ευκαιρίες τόσα και τόσα νέα παιδιά που έχει στο ρόστερ και μερικές φορές αυτή η έλλειψη άμεσης πίεσης λειτουργεί ευεργετικά. Από την άλλη, έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τον Νοέμβριο και ίσως μια σειρά κακών αποτελεσμάτων να αλλάξει την καλή διάθεση που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x