Δελτία Τύπου

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα ματς Τότεναμ-Γουότφορντ, Ρεάλ-Ατλέτικο και ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ σε τρία από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του κουπονιού.

Ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ σε τρία από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του κουπονιού, στους αγώνες Τότεναμ-Γουότφορντ, Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, τόσο πριν από την έναρξή τους όσο και στο Live.

Στην Premier League η Τότεναμ έκανε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά του εκτός έδρας αγώνα της με τη Σουόνσι και κέρδισε με 3-1. Παραμένει στη δεύτερη θέση και κυνηγάει την Τσέλσι που έχει επτά βαθμούς περισσότερους. Είναι φαβορί στο παιχνίδι με την επικίνδυνη Γουότφορντ, η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και προέρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα της Τότεναμ με τη Γουότφορντ. Φαβορί είναι η Τότεναμ με απόδοση 1,25. Η ισοπαλία πληρώνει 5,75 και το διπλό της Γουότφορντ δίνει απόδοση 12,50.

Το ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στις δύο φιναλίστ του περσινού ChampionsLeagueΡεάλ και Ατλέτικο, κλέβει την παράσταση στη LaLiga. Η Ρεάλ προηγείται με δύο βαθμούς περισσότερους από τη Μπαρτσελόνα και δέκα από την Ατλέτικο, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Για το μεγάλο αυτό ντέρμπι, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις. Τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης τη βρίσκουμε στο 1,80, την ισοπαλία στο 3,75 και τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στο 4,30.

Στη Super League ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Είναι η πρώτη από τις τρεις αναμετρήσεις τους έως το τέλος του Απριλίου. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Πολύ ελκυστικές είναι οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και για το ντέρμπι της Super League. Η νίκη του ΠΑΟΚ δίνει απόδοση 2,30, η ισοπαλία 3,00 και η νίκη του Παναθηναϊκού 3,50.

Ποντάρετε στους κορυφαίους αγώνες του κουπονιού, πριν από την έναρξή τους αλλά και στο live, για να εκμεταλλευτείτε τις καλύτερες αποδόσεις που δίνει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ και να διεκδικήσετε ακόμα περισσότερα κέρδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x