Stoiximan Super League

Δέσιμο που… ξεπερνά τα προβλήματα

Στο συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Κώστας Παναγόπουλος μετά την επιστροφή του στους «κυανέρυθρους» στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Στους λόγους που τον έκαναν να παραμερίσει τα προβλήματα που υπάρχουν στον Πανιώνιο και να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι αναφέρθηκε ο Κώστας Παναγόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα, αλλά και με τους παίκτες με τους οποίους έχει δουλέψει για δύο χρόνια τον έκαναν να αποφασίσει χωρίς ενδοιασμούς για την επιστροφή του.

Όσον αφορά στους στόχους των «κυανέρυθρων» δήλωσε πως-αν και δεν αξίζει στην ομάδα-για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παλέψει για τη σωτηρία του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Άσο ημίχρονο, διπλό τελικό» και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για το τι άλλαξε στον Πανιώνιο:
«Στο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια αυτό που άλλαξε ήταν η θετική ενέργεια, η πίστη και η θέληση των παικτών να βγουν νικητές κόντρα στους ίδιους τους εαυτούς τους. Έχω δουλέψει δύο χρόνια με αυτά τα παιδιά και αυτό που τους είπα ήταν να βάλουν τα κεφάλια κάτω και να προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Όλες οι ομάδες είναι ιστορικές, η φανέλα του Πανιωνίου είναι τεράστια και έχοντας πάνω από μήνα να πάρουν νίκη ήταν λογικό να υπάρχει άγχος ιδιαίτερα αντιμετωπίζοντας τη Βέροια, μία πολύ καλή ομάδα. Στη ζωή πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Το έξτρα άγχος το είχαμε εμείς, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Για τους στόχους του Πανιωνίου:
«Αν και δεν αξίζει στον Πανιώνιο αυτό, ξεκάθαρα ο στόχος φέτος είναι η παραμονή. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Αυτό που θέλουμε και έχουμε στόχο είναι να γίνεται σωστή δουλειά, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και όλα τα παιδιά να χαίρονται τα παιχνίδια».

Για το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας:
«Δεν υπάρχει κάποιο ειδικό σχέδιο για να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα. Με τη συνολική δουλειά θα βελτιωθούμε γιατί υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Ο Αραβίδης, που έχει πετύχει 7 γκολ, είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και από τους έμπειρους μέσα στην ομάδα».

Για την επιστροφή του:
«Πέρα από κάποια πρόσωπα που άλλαξαν, οι συνθήκες και τα προβλήματα είναι τα ίδια. Εμένα μου ζητήθηκε να έρθω και δεν το σκέφτηκα. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το συναίσθημα, υπάρχει δέσιμο με τους ποδοσφαιριστές και ήθελα να έρθω για να βοηθήσω. Η μόνη μου έννοια είναι οι συνθήκες του αγωνιστικού τμήματος, ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα που έχει βγάλει τόσους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x