Κύπελλο Ελλάδας

«Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να καθορίσει το ρυθμό του αγώνα»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να καθορίσει τον ρυθμό του αγώνα εν όψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού μίλησε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Ο πρώην τεχνικός του Πανιώνιου τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ντεσαβαντάζ, δεδομένων των απουσιών –Νάτχο, Αθανασιάδης, Κατσουράνης και Μαντούρο- ωστόσο επισήμανε πως αυτό μπορεί να μετατραπεί σε πλεονέκτημα για καλύτερη διαχείριση του υλικού.

Ακόμη, ο Παναγόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να καθορίσει τον ρυθμό του αγώνα, εγκλωβίζοντας τον αντίπαλό του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Μιχάλη Τσόχο:

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο προπονητής στερείται παίκτες αντιμετωπίζει πρόβλημα, ωστόσο από την άλλη μπορεί να είναι πλεονέκτημα για καλύτερη διαχείριση του προσωπικού. Σίγουρα είναι ντεσαβαντάζ για τον ΠΑΟΚ, καθώς αυτοί οι παίκτες είχαν δέσει μεταξύ τους».

Για το σχηματισμό του ΠΑΟΚ σε 4-2-3-1: «Οι σχηματισμοί παίζουν μικρό ρόλο, πάνω από όλα είναι οι τακτικές κινήσεις των παικτών μέσα στον αγώνα. Οπότε ενδιαφέρον έχει πως θα αντΕπεξέλθει ο σχηματισμός του ΠΑΟΚ σε αυτόν του Αναστασίου που θα κατέβει μάλλον με ένα σχηματισμό ρόμβου».

Για τον Σαλπιγγίδη: «Σίγουρα η απουσία του Αθανασιάδη θα αλλάξει τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ γιατί μιλάμε για άλλους παίκτες. Ωστόσο, ο Σαλπιγγίδης που είναι ένας έμπειρος παίκτης και μπορεί να κάνει τη διαφορά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει πρόβλημα με την κίνηση του από μέσα προς τα έξω».

Για Παναθηναϊκό και Αναστασίου: «Κάνει εξαιρετική δουλειά στον Παναθηναϊκό, από τα πρώτα παιχνίδια έδειξε ότι θέλει να δημιουργήσει παιχνίδι, προσπάθησε να δώσει στην ομάδα αυτό που δούλευε στις προπονήσεις. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας παντρέψει νέους παίκτες με έμπειρους».

Για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα: «Μιλάμε για δύο διαφορετικά παιχνίδια, ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτό στη Λεωφόρο. Ωστόσο τώρα είναι τελικός. Νομίζω ότι ο Αναστασίου θα επιδιώξει να καθορίσει το ρυθμό του αγώνα και επειδή αρέσκεται σε πρωτοβουλίες θα κοιτάξει την ομάδα του και θα προσπαθήσει να εγκλωβίσει τον ΠΑΟΚ. Ακόμη, οι παίκτες έχουν διαφορετικά κίνητρα. Νομίζω ότι η αποφόρτιση των παικτών είναι το πιο σημαντικό πριν από έναν τελικό και προτιμότερο από το να τους γεμίζεις με πολλές πληροφορίες».

Για τις αδυναμίες των δύο ομάδων: «Και οι δύο ομάδες έχουν αδυναμίες. Ο Παναθηναϊκός στην αμυντική γραμμή και εκεί θα έδινα εγώ έμφαση. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ νομίζω ότι υστερεί στις προσωπικές μονομαχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x