Βόλεϊ

Πανδής στο sport-fm.gr: «Ικανοποιημένος από την ομάδα μου, φοβερή η ευρωπαϊκή εμπειρία»

Ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου ευρωπαϊκού ταξιδιού του Πορφύρα, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Πανδής μίλησε στο sport-fm.gr και δήλωσε την ικανοποίησή του για τις αθλήτριες του.

Ο Πορφύρας συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκά κύπελλα και αντίπαλος ήταν ο συμπολίτης του Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς μπορεί να επικράτησε και στα δύο παιχνίδια της προκριματικής φάσης με 3-0 σετ, αλλά η έτερη πειραϊκή ομάδα, όπως δήλωσε στο sport-fm.gr και ο προπονητής της, απέκτησε εμπειρία την οποία επιθυμεί και θέλει να χρησιμοποιήσει στο πρωτάθλημα.

Επιπλέον, ο Βασίλης Πανδής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και τόνισε το πόσο ευχαριστήθηκαν αυτή την εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Είχατε δηλώσει πως το παιχνίδι έχει εορταστικό χαρακτήρα. Το ευχαριστηθήκατε;

Το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Νομίζω ότι αγωνιστικά στο πρώτο παιχνίδι δεν πήγαμε τόσο καλά, γιατί είχαμε πάρα πολύ άγχος. Όμως στο δεύτερο παιχνίδι αυτό έφυγε. Σίγουρα δεν παρουσιαστήκαμε ως πρωτάρηδες σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και νομίζω ότι ήμασταν σε αρκετά κομμάτια αρκετά ανταγωνιστικοί. Θεωρώ ότι δικαιολογήσαμε και την παρουσία μας σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πώς σας φάνηκε η πρώτη σας παρουσία στην Ευρώπη;

Πάρα πολύ όμορφη, φοβερή εμπειρία. Μακάρι να τη ζήσουμε και τα επόμενα χρόνια και να την αξιοποιήσουμε και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, γιατί όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, που είναι και από τις κορυφαίες στην Ευρώπη, σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες προπονήσεις.



Θα θέλατε να έχετε αντιμετωπίσει άλλη ομάδα;

Μας έμεινε μια πικρία που δεν κάναμε κάποιο ταξίδι στην Ευρώπη για να δούμε μια διαφορετική κουλτούρα, γιατί εκτός του ότι παίξαμε στην Ελλάδα, παίξαμε και στην ίδια πόλη. Θα θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, δεν πειράζει όμως τα επόμενα χρόνια να ξαναβγούμε στην Ευρώπη και να το ζήσουμε.



Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σας στο πρωτάθλημα και πώς βλέπετε τη φετινή Volley League Γυναικών;

Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Έχουμε κάνει μια μέτρια προσπάθεια θα έλεγα, καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε πάει πολύ καλύτερα. Είμαστε λίγο καινούρια ομάδα και ο καιρός είναι υπέρ μας. Ως πρώτο στόχο έχουμε βάλει να καταφέρουμε να αποφύγουμε τα play-out και να μας δοθεί κάποια ευκαιρία να μπορέσουμε να αναρριχηθούμε και λίγο ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x