Την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, με τους εκπροσώπους των δύο ελληνικών ομάδων να χαρακτηρίζουν τον ελληνικό «εμφύλιο» ως τον τελικό.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, δήλωσε αρχικά πως: «Είναι ωραίο που βρισκόμαστε εδώ μετά από αρκετά χρόνια τόσο για το ότι παίζουμε στο Final 4, όσο και που θα αγωνιστούμε εδώ, στη Σαμπαντέλ. Πιστεύω ότι το τουρνουά θα είναι ένα σημαντικό γεγονός για το γυναικείο πόλο, αφού τέσσερις εξαιρετικές ομάδες έχουν προκριθεί στο Final 4 και όλες απέδειξαν ότι άξιζαν να βρίσκονται εδώ.

Έχουμε ξανά μία ισχυρή ομάδα, με αρκετές καλές παίκτριες και θέλουμε να νικήσουμε, παρά το γεγονός ότι ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύο δυνατά ματς".

Ο Χάρης Παυλίδης, προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε πως: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε μετά από έναν χρόνο στο Final 4. Η ομάδα είναι έτοιμη για να παλέψει, παρά το γεγονός ότι η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, αφού θα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που γνωρίζουμε καλά, τη Βουλιαγμένη.

Έχουμε παίξει ήδη αρκετές φορές μέσα στη χρονιά, αλλά ένας ημιτελικός της EuroLeague είναι πάντοτε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αυτός ο αγώνας είναι από μόνος του ένας τελικός, αφού μόνο η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το ματς σαν να είναι τελικός».

Από την πλευρά της, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, αρχηγός του Ολυμπιακού, είπε πως: «Δεν καταφέραμε πέρυσι να προκριθούμε στο Final 4 και είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε ξανά εδώ. Η αποστολή μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολη, αφού παίζουμε σε μία σπουδαία ομάδα, αλλά είμαστε δυνατές και αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση που μπορούμε να επικρατήσουμε τόσο σε αυτό το ματς, όσο και στο επόμενο».

Η αρχηγός της Βουλιαγμένης, Έλενα Ξενάκη, επισήμανε πως: «Μετά από μερικά χρόνια η ομάδα μας είναι και πάλι ισχυρή και, τουλάχιστον, μπορούμε να βρισκόμαστε εδώ. Το να αγωνιζόμαστε με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, αλλά θα ήταν το ίδιο αν παίζαμε με οποιαδήποτε από τις άλλες δύο ομάδες. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τον τίτλο».


Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων του Final 4 της EuroLeague:

Παρασκευή 19 Απριλίου
12:30 Α Ημιτελικός: Ν.Ο. Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
14:15 Β Ημιτελικός: Πάντοβα - Σαμπαντέλ

Σάββατο 20 Απριλίου
12:30 Μικρός Τελικός
14:15 Μεγάλος Τελικός

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ