Βόλεϊ

Πανηγυρικά στους «4» ο Παναθηναϊκός!

Νέα νίκη για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε 3-0 σετ της Κηφισιάς και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ βόλεϊ Ανδρών «Νίκος Σαμαράς».

Το «2 στα 2» στον 2ο όμιλο του Λιγκ Καπ βόλεϊ «Νίκος Σαμαράς» έκανε ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, μετά τον Παμβοχαϊκό, κατέβαλε και την αντίσταση της Κηφισιάς, επικρατώντας καθαρά με 3-0 και πέρασε στους «4» της διοργάνωσης.

Οι πράσινοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν προβάδισμα με 9-4, δεν αγχώθηκαν όταν ισοφαρίστηκαν με ένα σερί 5-0, αντέδρασαν με ένα δικό τους επί μέρους σκορ 8-2 και έφτασαν στο 17-11 από όπου δεν… υπήρχε γυρισμός, με αποτέλεσμα να πάρουν το πρώτο σετ με 25-18.

Αντίστοιχα καλό ήταν το ξεκίνημα του τριφυλλιού στο 2ο σετ (9-5), όμως η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση, μείωσε από 21-17 σε 23-22, όμως τότε με ψυχραιμία ο Παναθηναϊκός πήρε τους δύο πόντους που χρειαζόταν και κατέκτησε και το επόμενο με 25-22.

Αρκετά ισορροπημένο ήταν μέχρι ενός σημείου το 3ο σετ, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (10-10), αλλά τους πράσινους με καλύτερη ψυχολογία να πατούν γκάζι και να φτάνουν στο 20-15 και τελικά στο 25-21 που τους έδωσε τη νίκη και την πολυπόθητη πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x