Πόλο

Πάνοπλη η Εθνική πόλο στην Ολλανδία

Πλήρης θα ταξιδέψει η Εθνική πόλο Ανδρών για το κρίσιμο ματς με την Ολλανδία για τα προκριματικά του World League.

Με πλήρη σύνθεση θα ταξιδέψει η εθνική πόλο Ανδρών στην Ολλανδία για τον αγώνα της προσεχούς Τρίτης (19/2, 21:00 ώρα Ελλάδας) στο Άμερσφοορτ, για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του World League. Η ελληνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη για να «σφραγίσει» την προκρισή της στο Final 8 του Europa Cup (από το οποίο θα προκύψουν και τα εισιτήρια για την τελική φάση του World League).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, αποφάσισε να κάλεσε και τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Χριστόδουλο Κολόμβο, Μάριο Καπότση και Άγγελο Βλαχόπουλο. Ο τελευταίος, μάλιστα, θα ενσωματωθεί στην αποστολή απευθείας στην Ολλανδία, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Έγκερ στο ουγγρικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος (Ολυμπιακός), Μάνος Ζερδεβάς (Βουλιαγμένη), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ/Τουρκία), Μάριος Καπότσης (Στεάουα Βουκ./Ρουμανία), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ/Κροατία), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ/Ουγγαρία).

Οι διεθνείς παίκτες (πλην του Βλαχόπουλου) θα συγκεντρωθούν και θα προπονηθούν το απόγευμα της Κυριακής (17/2), ενώ το πρωί της Δευτέρας (18/2, 8:45 π.μ.) θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Ολλανδία. Μαζί τους θα ταξιδέψουν ο συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος της εθνικής ομάδας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, Δημήτρης Γιακουμάτος, ως αρχηγός αποστολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x