Γενικά

ΠΑΟ... με στιλ! (pics)

Άφησαν τα σπορ και έγιναν μοντέλα αρκετοί αθλητές του Παναθηναϊκού, για την προώθηση της νέας σειράς ρούχων, που είναι βασισμένη στα τμήματα του Ερασιτέχνη, με την επωνυμία «ΠΑΟ». Δείτε τα ρούχα.

Η νέα σειρά ρούχων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού βρίσκεται στην διάθεση του κόσμου των πρασίνων. Με ρούχα που είναι βασισμένα στα τμήματα του Ερασιτέχνη και μοντέλα γνωστούς αθλητές του συλλόγου, το τριφύλλι αλλάζει… στιλ.

inner

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δημιουργεί το δικό του brand name αθλητικού και casual ρουχισμού, με την επωνυμία "ΠΑΟ", καλύπτοντας τις ενδυματολογικές ανάγκες των ερασιτεχνικών του τμημάτων.

inner

Παράλληλα προσφέρει στον κόσμο του μια εναλλακτική πρόταση σε ό,τι αφορά την επιλογή ειδών ρουχισμού με το σήμα της αγαπημένης τους ομάδας. Ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα, προχωρά σε μία πρωτοποριακή και καινοτόμα κίνηση, ενισχύοντας παράλληλα την ελληνική οικονομία και την εγχώρια επιχειρηματικότητα. Όλα τα ρούχα ράβονται αποκλειστικά στη χώρα μας, ενώ η πρώτη ύλη αγοράζεται από Έλληνες βιοτέχνες, τονώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγορά εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

inner

inner

Μία πλήρης σειρά αθλητικού υλικού, casual ρουχισμού, αξεσουάρ γηπέδου και memorabilia, διατίθεται στους φιλάθλους του Τριφυλλιού από την Τετάρτη 18/11/2015 μέσω του PAOSHOP (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 160 - Θύρα 7, Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης (προσεχώς και μέσω του www.paoshop.gr) με μοναδικό στόχο να είναι «μοναδική» όπως «μοναδικοί» είναι και οι ίδιοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Οι επιλογές που προσφέρει η νέα σειρά "ΠΑΟ" στους φίλους του Συλλόγου, καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και προσδίδουν την αίσθηση ότι κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί και ραφτεί με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και συνάμα με αποτυπωμένη την αγάπη για το Τριφύλλι και την πολυετή και δοξασμένη ιστορία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x