Γιώργος Ζαχαριάδης

ΠΑΟΚ: Από τα χρέη μέχρι το Champions League

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την αποπληρωμή των χρεών, τον πρωταθλητισμό… διαρκείας και τη συμμετοχή στο Champions League.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Όταν ακούω να ασκούν κριτική στον Γεωργιάδη, για αυτό που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ ή για τις αλλαγές του, θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο διακριτικός. Και κυρίως καλοπροαίρετος. Και λέω ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης κοιτάζει στον πάγκο και δεν βλέπει τον Ντρογκμπά (που θα παίξει ένα χρόνο ακόμη) ούτε τον Μπερμπάτοφ. Το Κουλούρη βλέπει κι όποιος επιμένει ότι είναι ο επόμενος Λεβαντόφσκι, υπομονή να ΄χει.

Πιο σημαντικό μας παρουσιάζεται το θέμα των χρεών και της εξόφλησης, συγγνώμη, της ρύθμισης. Αλλωστε, ο Γεωργιάδης δουλεύει για τα πλέι-οφ και εκεί θα κριθεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι… πλεόνασμα κριτικής και κουτσομπολιό για να δείξουμε ότι γνωρίζουμε περισσότερα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, όταν, βέβαια, υπάρχει στη διάθεσή μας το αποτέλεσμα του αγώνα, όπως αυτό το πρόσφατο 1-1, με τον ΠΑΣ.

Τα χρέη λοιπόν θα σβήσουν, τα πληρώνει το μεγάλο αφεντικό και τώρα ο υιός Γιώργος, δεν θα γράφει στο facebook μόνο για τον κόσμο. «Ευχαριστώ μπαμπά, που μου παραδίδεις την επιχείρηση λευκή, χωρίς χρέη», θα γράψει στο διάλογό με τους φίλους του.

Και για να μπούμε σε μια σειρά, θα πρέπει επιτέλους να έρθει ο τεχνικός διευθυντής, διότι μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις τουλάχιστο επιλογές με τις… ευλογίες του πρώην και δεν φαίνεται να είναι και πολύ… πρώην.

Αφού πήρε ήδη δύο που ανακοινώθηκαν από τον ΠΑΣ, παίρνει και τρίτο ποδοσφαιριστή από την υπο διάλυση ομάδα της Ηπείρου και έχει σκοπό να αποκτήσει κι άλλους για να κάνουν τη διαφορά… Τώρα, αν τελικά θα κάνουν τη διαφορά και ποιοι είναι αυτοί που θα οδηγήσουν στη νέα εποχή τον ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει τίτλους, είναι μια συζήτηση που θα γίνει πολύ σύντομα.

Αν ξεκινάς από τον Χαρίση και τον Κοροβέση και έχεις σκοπό να αποκτήσεις τον Ίλιτς ή τον Τσάβες, δεν λες κι ότι κτυπάς στα ίσια το πρωτάθλημα. Απλά, φροντίζεις για τον πάγκο μιας ομάδας που θα επιστρέψει (όπως ελπίζει) σε ρυθμούς πρωταθλητισμού… διαρκείας. Κι όχι πρωταθλητισμού μέχρι το Δεκέμβρη και μετά άτακτη υποχώρηση μέχρι να αναλάβει και πάλι υπηρεσιακός προπονητής ο Γεωργιάδης.

Δεν λέω κάτι λιγότερο από αυτό που έχουν συμβεί εδώ και τρία χρόνια, που υποτίθεται ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε οικονομική υπόσταση και έχει ένας άνθρωπος έχει φροντίσει να καλύψει ακόμη και τις αμαρτίες των προκατόχων του. Ουσιαστικά να τους σώσει από τη φυλακή, όπως αντιλαμβάνεται κι ο πιο αδαής, εφόσον τα χρέη είναι εκατομμύρια και όχι μερικές χιλιάδες.

Όσα και να λέμε, βέβαια, αυτές τις λέμε, είναι ίσως άσκοπα και άνευ ουσίας, αν δεν γνωρίζουμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν γίνουν τα πιο σημαντικό βήματα στη γνωστή υπόθεση του Ανδρεάδη.

Το σενάριο που θέλει τον ΠΑΟΚ να φτάνει ακόμη και σε απευθείας πρόκριση στους ομίλους, στη θέση του Ολυμπιακού, αν τερματίσει πρώτος στα πλέι-οφ, είναι στις μέρες μας τόσο ευχάριστο που ανανεώνει το ενδιαφέρον αρκετών ΠΑΟΚτσήδων, από αυτούς που έχουν ρίξει μαύρη πέτρα και δεν πατούν στο γήπεδο.

Είναι νωρίς ακόμη να αντιμετωπισθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γίνεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x