Γιώργος Ζαχαριάδης

ΠΑΟΚ… φτου να μη σε βασκάνω!

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την αποβολή, την ισοπαλία στη Λάρισα, το επεισόδιο Ελ Καντουρί και Κούγια, τις απώλειες του ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού.

Η αποβολή του Ευθύμη Κουλούρη, να συμφωνήσω, ήταν καθοριστική. Όχι γιατί ΔΕΝ ήταν αποβολή. Όχι γιατί άφησε με δέκα τον ΠΑΟΚ, αλλά, επειδή δεν είναι σοβαρή (ακόμη, τουλάχιστον…) αυτή η ομάδα, για να διαχειριστεί ένα παιχνίδι, το οποίο είναι από την αρχή μέχρι λίγο πριν το τέλος δικό της και σε μια στιγμή, καταστρέφει τα πάντα. Δεν είναι σοβαρή αυτή η ομάδα.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Το ότι δεν σημείωσε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς το άγχος της απώλειας δύο βαθμών σε περίπτωση ισοφάρισης, ούτε κι αυτό μου λέει κάτι…

Είναι ομάδα που έχει τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας από την ΑΕΛ, που ακόμη και με το ένα γκολ διαφοράς, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να πείσει ότι ο αντίπαλος θα μείνει στο μηδέν και θα δεχθεί στωικά την ήττα του.

Ούτε κι αυτό το κάνει καλά ο ΠΑΟΚ. Κι αναρωτιέμαι πότε θα κάνει κάτι σωστό, ειδικά εκτός έδρας.

Πότε θα υπάρξει ένας άνθρωπος που θα παίξει το ρόλο του ηγέτη, από αυτούς που έχει αγοράσει τελευταία ή τέλος πάντων, πότε θα παίξει αυτό το ρόλο ο καθοδηγητής από τον πάγκο. Πότε επιτέλους θα γίνει ο Λουτσέσκου ένας προπονητής που θα έχει επιβάλει το ρυθμό του και θα έχει εισπράξει από την ομάδα του μια απόδοση και μια καθαρή νίκη, έναντι αντιπάλων που, όλοι γνωρίζουμε, αυτό διαπιστώνουμε, ότι απέχει χιλιόμετρα από τον ΠΑΟΚ.

Δίνει δικαιώματα ο ΠΑΟΚ. Δίνει τόσο μεγάλα δικαιώματα πλέον που γίνεται σχεδόν περίγελος για ομάδες της συνομοταξίας των νεοφώτιστων ή των υποψήφιων για υποβιβασμό και όλοι γνωρίζουν ότι αργά ή γρήγορα, μέχρι το σφύριγμα της λήξης θα έχουν την ευκαιρία τους για να σημειώσουν γκολ και να

πάρουν βαθμό. Και να κόψουν από τον ΠΑΟΚ, που υποτίθεται ότι θέλει να πάρει έναν τίτλο.

Για το φτύσιμο και τον διαιτητή:

Ο Ελ Καντουρί κινείται απειλητικά προς την πλευρά των αντιπάλων, επιτίθεται στον πάγκο της Λάρισας και αν δεν τον συγκρατούσαν ήταν άγνωστο που θα έφτανε και ανάμεσα στα γαλλικά τα δικά του, ενός μορφονιού και του Αλέξη Κούγια, πέφτουν τα φτυσίδια. Ποιος κρίνεται για όλο αυτό που είδαμε με γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τις οθόνες μας; Ο Κούγιας; Μόνο ο Κούγιας επειδή έφτυσε κι όχι αυτός που έσπευσε για φασαρία στον αντίπαλο πάγκο με τη λήξη του αγώνα;

Επίσης, για όσους έσπευσαν να τιτλοφορήσουν το επεισόδιο, «έφτυσε ο Κούγιας» για να καλύψουν, άραγε, τι ακριβώς;

Μήπως δεν κατανοούν ότι αν τιμωρηθεί ο Κούγιας, απλά δεν θα είναι στον πάγκο της ΑΕΛ. Αν τιμωρηθεί ο Ελ Καντουρί, θα λείψει από τον επόμενο ή τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Με τα παραπάνω και με την αποβολή του Κουλούρη, που ήταν κόκκινη βάση του κανονισμού και δεν το

συζητούν ούτε στο ελάχιστο όσοι διαιτητές το εκτίμησαν, δεν σημαίνει ότι ο Κατσικογιάννης τα πήγε καλά. Διότι ο άνθρωπος δεν έδειξε αντιστοίχως κίτρινες και κόκκινες σε δολοφονικά μαρκαρίσματα από τους Λαρισαίους. Ίσως να μην έδωσε και ένα πέναλτι.

Ο δε Ρέντζας, είτε λόγω πάθους είτε λόγω… αστοχίας στο μαρκάρισμα θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει από νωρίς. Κι ο Ντέλετιτς είχε την εύνοια του Κατσικογιάννη σε μαρκαρίσματα καμικάζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x