Γιώργος Ζαχαριάδης

ΠΑΟΚ καλεί Μόσχα – μέσω Βασιλείας

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που έστειλε το μήνυμα στη Μόσχα και στην Σπαρτάκ, την επόμενή του αντίπαλο στο δρόμο για τους ομίλους.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Εμείς κάναμε πλάκα, εκείνοι το πήραν στα σοβαρά και έριξαν πέντε στη Βασιλεία. Και εκείνος ο δύσμοιρος σκάουτ της Σπαρτάκ Μόσχας, τι να πρωτοσημειώσει; Ότι ο Πασχαλάκης έδωσε ασίστ στον Πρίγιοβιτς και ο ΠΑΟΚ έκανε πλάκα με τη Βασιλεία των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ; Ότι ο Ελ Καντουρί είναι και πάλι στην… αγορά και δίνει ποιότητα στον ΠΑΟΚΛ σε κρίσιμες αναμετρήσεις. Ότι ο ΠΑΟΚ χάνει στο 20΄τον Βιειρίνια και αντί να μαζευτεί κάνει γιογιό τη Βασιλεία που δεν μπορούσε να φτάσει ούτε έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ;

Κύριοι, το… κούριερ ήταν επείγον και είχε ένδειξη «άθραυστο». Είχε αποστολέα τον ΠΑΟΚ της Βασιλείας και παραλήπτη την Σπαρτάκ Μόσχας. Ετοιμαστείτε λοιπόν, διότι… ερχόμαστε!

Μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ρυθμός από την περσινή ομάδα, δεν ήταν τυχαίο που και στον πρώτο αγώνα ήταν μια κακή στιγμή που έδωσε ελπίδες στην κακόμοιρη τη Βασιλεία και τίποτε άλλο.

Μια ομάδα που ανατέλλει και ευρωπαϊκά, διότι, ακόμη και στο άσχημο σενάριο, του αποκλεισμού, πηγαίνει στο Europa. Αλλά, τι λέμε τώρα. ‘Ηταν ο ΠΑΟΚ τόσο καλός, τόσο ουσιαστικός και σίγουρος για κάθε του βήμα μέσα στο γήπεδο που έστειλε το μήνυμα στη Μόσχα, ότι θα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και αν νομίζετε ότι τα εκατομμύρια του τεράστιου μπάτζετ θα προκριθούν, είστε γελασμένοι.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια εξαιρετική λογική στο παιχνίδι του, τόσο όσο χρειαζόταν για να δημιουργήσει τις διαφορές με τους Ελβετούς και να τους εκτελέσει στα κατάλληλα σημεία. Να τους αποκαρδιώσει. Να τους καταβάλει, να τους εξευτελίσει μέσα στο σπίτι τους, εκεί που πέρασαν μεγάλοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ένοιωσαν μεγάλη πίεση, έχασαν ή επικράτησαν με την ψυχή στο στόμα. Εκεί ο ΠΑΟΚ τους έκανε πλάκα και δείχνει ότι βρίσκει βήματα και στην Ευρώπη, επιστρέφει, δηλαδή, αφού πέρσι είχε σταματήσει αναπάντεχα στην Εστερσουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x