Betmasters

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Oι αποδόσεις δεν δείχνουν... ντέρμπι

Απόλυτο φαβορί δίνεται ο ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς εναντίον του Παναθηναϊκού

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Για πρώτη φορά φέτος θα είναι γεμάτη η "Τούμπα", αφού ο "δικέφαλος" εξέτισε όλη την ποινή του στα εντός έδρας, ενώ οι αποδόσεις πριν το ματς δεν είναι χαρακτηριστικές ενός ντέρμπι, κάτι το οποίο ευθύνεται στην απελπιστική κατάσταση των "πρασίνων".

Aνάλυση

Την απαιτούμενη αντίδραση που χρειαζόταν έβγαλε την κατάλληλη στιγμή ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πήγε στην Ξάνθη κάτω από μεγάλη πίεση για τη νίκη και αυτό έφερε την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση για φέτος, η οποία συνοδεύτηκε με το νικηφόρο 3-0! Ο "δικέφαλος" κυριάρχησε στο ματς από το πρώτο κιόλας λεπτό, μην αφήνοντας τους γηπεδούχους να πάρουν αέρα και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 0-2. Στο δεύτερο συνεχίστηκε αυτή η κυριαρχία, η οποία μετουσιώθηκε σε ακόμα ένα γκολ που κλείδωσε οριστικά το ματς. Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο κόουτς Λουτσέσκου, βλέποντας την ομάδα του να νικάει εκτός έδρας μετά από έξι αποτυχημένα αποτελέσματα φέτος και είναι πεπεισμένος ότι αυτό θα αλλάξει στη συνέχεια. Ήδη αποτελεί παρελθόν ο Λέοβατς και αναμένεται να το ίδιο και για τον Σαμπράνο, Από εκεί και πέρα, εκτός μένουν οι Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια, ενώ κανονικά θα βρίσκονται στην αποστολή οι Κάμπος και Πρίγιοβιτς. Ο Κουλούρης θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, με την τριάδα των Πέλκα, Λιμνιού και Μακ να κινείται λίγο πιο πίσω.

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, είναι εμφανές ότι τα μεγάλα του προβλήματα αρχίζουν να επηρεάζουν πολύ και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Αυτό φάνηκε πολύ στην εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο (0-1) την περασμένη αγωνιστική σε ένα ματς που οι "πράσινοι" εμφανίστηκαν σχεδόν άνευροι, χωρίς φαντασία και τελικά ηττήθηκαν πολύ δίκαια από έναν ανώτερο αντίπαλο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης που δείχνει να αντέχει ακόμα -αλλά για πόσο;- ζήτησε από τους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη για το "τριφύλλι", ενώ εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τρίποντο (0-3-3). Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν οι Λουτσιάνο, Μουνιέ και Κουλιμπαλί, ενώ νέο πρόβλημα αποτελεί ο Σιλά. Τελειωμένος θεωρείται ο Τσάβες, ο οποίος δεν έχει γυρίσει ακόμα από την Αργεντινή. Τουλάχιστον επιστρέφουν και ξεκινούν βασικοί οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης και Μολέδο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μολίνς.

Δες την ανάλυση και τα προγνωστικά του ντέρμπι της Τούμπας στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x