Γιώργος Ζαχαριάδης

ΠΑΟΚ: Πάρε ένα κύπελλο, επιτέλους

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για το μεγάλο καημό του Ιβάν Σαββίδη, την κατάκτηση του κυπέλλου.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Το νταλκά του έβγαλε ο Ιβαν Σαββίδης στη συνάντηση που είχε με την επιτροπή για τον εορτασμό των 90 χρόνων της ιστορία του ΠΑΟΚ μίλησε για έναν τίτλο και συγκεκριμένα για το κύπελλο.

Θέλει να συνδυάσει με τον λαμπρό εορτασμό, αλλά, τι να το κάνεις, όσο βλέπει ότι η ομάδα δεν στρώνει, απογοητεύεται. Αισιοδοξεί ότι θα έρθει η στιγμή που οι απουσίες θα είναι λιγότερες και θα… λιγοστέψουν οι δικαιολογίες.

Είναι αλήθεια ότι οι απουσίες με το νέο φετινό ρεκόρ των θλάσεων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και αυτό το πρόβλημα το εντείνει ο ίδιος ο Τούντορ με τις επιλογές του και τις αντιπαραθέσεις του, σε στιγμές που είναι απόλυτα περιττές.

Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει περάσει την πρώτη σημαντική περίοδο αμφισβήτησης του προπονητή, την περίοδο της ανασφάλειας και φαίνεται ότι ο Τούντορ… έδιωξε τον Βεζυρτζή αν και αρχικά φαινόταν ότι θα συνέβαινε το αντίθετο, που έμοιαζε και πιο λογικό.

Φέτος λοιπόν, ο Σαββίδης επιθυμεί περισσότερο από καθετί άλλο ένα κύπελλο, κι ας καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια και φανερά προβληματισμένος όταν έβλεπε την ομάδα του να αγκομαχεί για το 0-0 με τον Πανιώνιο. Κι ας άκουγε τα χειροκροτήματα του κόσμου για την ομάδα της Νέας Σμύρνης παρά τον αποκλεισμό του.
Δεν είναι για να ελπίζεις σε πολλά αν δεν μπει σε ρυθμό αυτή η ομάδα κι αν δεν εισπράξει ο προπονητής ό,τι είναι δυνατόν από τους ποδοσφαιριστές του. Κι από τον Κάτσε κι από τον Μπερμπάτοφ.

Να πω την αλήθεια, αν ο Μπερμπάτοφ ήταν ο… Κάτσε, θα τον είχε στείλει δανεικό στην Κύπρο. Ευτυχώς που είναι ο Μπερμπάτοφ και υπάρχουν αναστολές.

Από την επάνοδο και ίσως τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης του με τον Κάτσε, είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος. Είχε έναν παίκτη εκτός πλάνων και τώρα, αν τελικά τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, θα είναι η μοναδική μεταγραφή της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x