Επικαιρότητα

Παπαδόπουλος σε Μακρή: «Είσαι νούμερο, ξεφτιλισμένη και πολιτικό σκουπίδι» (video)

Επίθεση με ύβρεις εναντίον της Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ ένιωσε προσβεβλημένος από σχόλιο της βουλευτή και τη «στόλισε» με βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Ροντέο» έγινε το πάνελ της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Στη διάρκεια της συζήτησης, η Ραχήλ Μακρή άφησε αιχμές για τα οικονομικά της οικογένειας του Ανδρέα Παπαδόπουλου, με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Επένδυση» και πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ να γίνεται έξαλλος και να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όπως γνωρίζω, όλες οι καταθέσεις της οικογένειάς σας βρίσκονται στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες. Και όταν τα βρίσκουν και τα τσιμπάνε στο πόθεν έσχες, πηγαίνετε στους δικαστές και βγάζετε βουλεύματα. Επομένως λοιπόν δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι, ούτε να κόπτεστε για τον πολίτη και τις ουρές γιατί δεν έχετε κάτσει ποτέ σε ουρά. Η οικογένειά σας ζει σε βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες. Το 1 εκατ. ευρώ η οικογένειά σου το έβγαλε και απαλλάχθηκε με βούλευμα», ήταν η τοποθέτηση της Μακρή που εξαγρίωσε τον Παπαδόπουλο.

Από ‘κει και πέρα λοιπόν ξεκίνησε το απίστευτο ξέσπασμά του, που περιελάμβανε βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «ξεφτιλισμένη», «φασίστρια», «νούμερο», «πολιτικό σκουπίδι», «σούργελο», «κάθαρμα» και εκφράσεις του τύπου «σε μαζεύουν στα κανάλια» και «όταν μπλέκεις με τα σκ…ά έτσι είναι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x