Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Ομάδα για μεγάλα πράγματα»

Περήφανος για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ικονίου δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μοίρασε συγχαρητήρια για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ικονίου, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Διονύση Σκουλίδα, που τραυματίστηκε στην αρχή του τουρνουά.

«Όλη η ομάδα αφιερώνει την είσοδο στα ημιτελικά στον Διονύση Σκουλίδα, που ήθελε πολύ να προσφέρει αλλά ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να μας βοηθήσει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας πάνω από όλα, στα μέλη του τιμ και τα στελέχη της ομάδας. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ημιτελικό, τα παιδιά θα ξεκουραστούν για λίγες ώρες και το Σάββατο θα δώσουμε τα πάντα για να μπούμε στον μεγάλο τελικό», τόνισε.

Για τη νίκη στον προημιτελικό επί της Ιταλίας, είπε: «Καταφέραμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να ελέγξουμε το ματς, να περιορίσουμε τον Μουσίνι και να τον οδηγήσουμε σε κακές επιλογές ειδικά στο πρώτο μέρος. Μας κόστισαν κάποια λάθη που κάναμε λόγω νευρικότητας, αλλά είχαμε καλή αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ενώ ανοίξαμε τη διάφορα, ένα κακό τρίλεπτο στην άμυνά μας έδωσε την ευκαιρία στην Ιταλία να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά επειδή αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα κι έχει σε πολύ υψηλό βαθμό το ομαδικό στοιχείο αντέδρασε με τον τρόπο που είδατε και πήρε τη διαφορά που αντικατοπτρίζει τελικά και την εικόνα του αγώνα».

*Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν αγωνίστηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε στη διάρκεια της προθέρμανσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x