sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Παραλίγο… αλάνθαστος ο Παναθηναϊκός

Τα μόλις πέντε λάθη του Παναθηναϊκού στον χθεσινό αγώνα με την Μπάγερν συνιστούν το τρίτο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του στην Ευρωλίγκα.

Εξαιρετικά προσεκτικός και συνετός εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπάγερν. Οι «πράσινοι» υπέπεσαν σε όλα κι όλα πέντε λάθη στη διάρκεια του αγώνα (δεν είχαν κανένα στο πρώτο ημίχρονο), επίδοση που είναι η τρίτη καλύτερη στην ιστορία τους στην Ευρωλίγκα.

Δύο φορές κατά το παρελθόν ο Παναθηναϊκός είχε ολοκληρώσει αγώνα στη διοργάνωση έχοντας τέσσερα λάθη: στις νίκες με 84-57 επί της Εφές στο ΟΑΚΑ στις 15 Φεβρουαρίου του 2007 και με 94-59 επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας στις 7 Δεκεμβρίου του 2011.

Άλλες τέσσερις φορές το «τριφύλλι» έχει υποπέσει σε πέντε λάθη σε αγώνα Ευρωλίγκας, ενώ ο φετινός του μέσος όρος είναι 12,6.

Το ρεκόρ λαθών του είναι τα 27 στην ήττα με 82-77 από τη Σιένα στην Ιταλία στις 8 Ιανουαρίου του 2009. Το απόλυτο ρεκόρ λαθών στην ιστορία της Ευρωλίγκας είναι τα 35 της Μάλαγα στη συντριβή με 105-52 από την Μπανταλόνα στη Βαρκελώνη στις 20 Δεκεμβρίου του 2006.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x