Χάντμπολ

Παραμένει στα «ασπρόμαυρα» η Καμποΐμ

Θα υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν την εστία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ η Μπρούνα Καμποΐμ.

Τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2019-2020 θα παραμείνει η Μπρούνα Καμποΐμ. Οι νταμπλούχες Ελλάδος ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τη διεθνή Βραζιλιάνα γκολκίπερ, μετά τις φετινές εμφανίσεις της 24χρονης σταρ, ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την τερματοφύλακα, Bruna Camboim, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 24χρονη τερματοφύλακας από τη Βραζιλία συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στην οποία ο "Δικέφαλος" κατέκτησε το νταμπλ με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ να συμφωνούν για την επέκταση συνεργασίας.

Η ίδια δήλωσε στο acpaok.gr: «Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Ήταν μία κουραστική χρονιά, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι ήταν το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Αποφάσισα να επεκτείνω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, διότι η χρονιά που μας πέρασε ήταν πολύ διδακτική για μένα. Για αυτόν τον λόγο θέλω να συνεχίσω στην ομάδα, για να κατακτάω τίτλους».

Λίγα λόγια την Bruna...

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην Metodista, ομάδα της Βραζιλίας το 2014. Εκεί έμεινε για τρία χρόνια, κατακτώντας συνεχόμενους τίτλους. Το 2017 συνέχισε στην ομάδα της Utip (Βραζιλία), οπού κατέκτησε το τρεμπλ. Η αγωνιστική σεζόν 2018-19 τη βρήκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στην πρώτη της απόπειρα εκτός Βραζιλίας, η Bruna κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα.

Διεθνής με τα αναπτυξιακά τμήματα της εθνικής Βραζιλίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x