Super League 2

«Παράθυρο» μεταγραφής για ΑΕΚ

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη κορυφής υπό τον Δ. Μελισσανίδη. Αποφάσεις πιθανότατα μετά το φιλικό του Σαββάτου με τη Ρόμα.

Η ΑΕΚ κινείτο το προηγούμενο διάστημα για μεσοαμυντικό και επιθετικό, αλλά με την πάροδο των ημερών και τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά το ενδεχόμενο αυτό έδειχνε να ατονεί.

Στη σύσκεψη κορυφής που έγινε στα Χάνια του Πηλίου υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη και παρουσία των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανού Δέλλα και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αποφασίστηκε πως δεν είναι αναγκαία η ενίσχυση για την «Ένωση», αλλά έμεινε ανοιχτό ένα παράθυρο για να γίνει μία ακόμη προσθήκη, ίσως και δύο.

Ο «τίγρης» έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου και γενικά τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ζητήσει επιτακτικά κάποιον παίκτη, αλλά οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, μετά το φιλικό απέναντι στη Ρόμα.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ενημερώσει τους επικεφαλής πως έχει έτοιμη λίστα με παίκτες για κάθε θέση που μπορεί να ενδιαφέρει την «Ένωση» και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία ποδοσφαιριστή που να μπορεί να έρθει (και με λίγα χρήματα). Δεν αποκλείεται, πάντως, να πορευτεί η ΑΕΚ ως έχει και αν διαπιστωθούν κενά να καλυφθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε στη Football League η άνοδος κρίνεται στα play offs.

Αλλαγές με Ρήγα Φεραίο, βασικοί με Ρόμα

Ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ΑΕΚ στο φιλικό της Τετάρτης με το Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε απέναντι στη Νίκη Βόλου. Αντίθετα, φαίνεται πως θα «φυλάξει» τους βασικούς για το φιλικό του Σαββάτου με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x