Πόλο

Παρελθόν από Εθνικό η Μπενέκου

Δε θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Εθνικό η Άλκηστις Μπενέκου.

Δε θα φορέσει το σκουφάκι της γυναικείας ομάδας πόλο του Εθνικού και την επόμενη σεζόν η Άλκηστις Μπενέκου. Οι «κυανόλευκες» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τη διεθνή φουνταριστό, που θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουανγκζού τον επόμενο μήνα.

Η Μπενέκου βοήθησε τις Πειραιώτισσες να κατακτήσουν την τρίτη θέση στη φετινή Α1 πόλο γυναικών και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τη διεθνή αθλήτρια, Άλκηστις Μπενέκου.
Η Άλκηστις Μπενέκου φόρεσε το ‘βαρύ’ σκουφάκι του "Αυτοκράτορα" τη σεζόν 2018-2019 και κέρδισε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας με την Εθνική γυναικών.

Ο υπεύθυνος της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, ο team manager Τάσος Σιδέρης και η οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς την ευχαριστούν για την προσφορά της και της εύχονται καλή επιτυχία στην αθλητική της καριέρα.

Η διεθνής αθλήτρια μίλησε στο "ethnikoswomenwaterpolo.gr" για όσα αποκόμισε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπου αγωνίστηκε με το «κυανόλευκο» σκουφάκι και ευχαρίστησε τον κ. Κολοβό για την κατανόηση που έδειξε στην απόφασή της: 'Γενικότερα, ήταν μια περίεργη χρονιά, καθώς πηγαινοερχόμουν στις ΗΠΑ, αλλά κάθε φορά που βρισκόμουν στην Ελλάδα τόσο τα κορίτσια, όσο και οι προπονητές ήταν πολύ υποστηρικτικοί και με βοήθησαν να εγκλιματιστώ στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαμβακάρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με έφερε στον Εθνικό, καθώς, επίσης, και τον κ. Κολοβό που με στήριξε σε ότι χρειαζόμουν και συγκεκριμένα στην κατανόηση που έδειξε στην απόφασή μου να φύγω από τον Εθνικό για να κάνω το επόμενο βήμα.

Εύχομαι στον Εθνικό Πειραιώς ότι καλύτερο στους επόμενους στόχους του’».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x