Χάντμπολ

Παρέμεινε στα ασπρόμαυρα η Γκάτζιου

Παίκτρια του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Βάσια Γκάτζιου.

Στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν η Βάσια Γκάτζιου. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την Κυριακή την παραμονή της διεθνούς εξτρέμ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να βοηθήσει το τμήμα να διατηρήσει τα «σκήπτρα» στην ελληνική χειροσφαίριση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Βασιλική Γκάτζιου, η οποία θα παραμείνει στον "Δικέφαλο" για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η διεθνής εξτρέμ ήταν εκ των κύριων πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της ιστορίας του τμήματος, κερδίζοντας μία ξεκάθαρη θέση στα πλάνα της επόμενης χρονιάς.

Η 22χρονη αθλήτρια δήλωσε αποκλειστικά στο "acpaok.gr": «Τα δύο τελευταία χρόνια είχα την τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Τη δεύτερη χρονιά, οι κόποι και οι προσπάθειές μας είχαν αποτέλεσμα κι η χρονιά στέφθηκε από επιτυχίες και χαμόγελα. Φυσικό και επόμενο ήταν να φτάσουμε εύκολα στην ανανέωση.

Με οδηγό την προηγούμενη σεζόν, θέτουμε ίδιους και μεγαλύτερους στόχους, όπως είναι το νταμπλ και μια καλή εμφάνιση στην Ευρώπη. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου, να μας μεταδώσουν το πάθος και τον ενθουσιασμό τους, που θα μας βοηθήσει μέσα στο γήπεδο».

Καλή επιτυχία Βασιλική! Πάμε ΠΑΟΚ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x