Betmasters

Παρί – Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Νεϊμάρ; Ε, και…

Η Παρί δίνει το ματς της χρονιάς απόψε κόντρα στη Ρεάλ και καλείται χωρίς τον Νεϊμάρ να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1.

Σπουδαίος επαναληπτικός στο Παρκ Ντε Πρενς του Παρισιού για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ανάλυση

Ξόδεψε όλο το… χαρτί το καλοκαίρι για να φέρει τον Νεϊμάρ ώστε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου η νεόπλουτη Παρί και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στο κρισιμότερο ματς της σεζόν να μην τον έχει στη διάθεσή της. Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ θα λείψει λόγω τραυματισμού για ακόμα ένα μήνα τουλάχιστον.

Ο Εμερι θέλει να αποβάλλει από πάνω του την ταμπέλα του λούζερ, που του έχει καρφώσει πολύς κόσμος μετά τον περσινό ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα. Θυμίζω ότι είχε κερδίσει τους Καταλανούς στη Γαλλία με 4-0 και στη ρεβάνς ηττήθηκε με 6-1. Απόψε κυνηγάει τη μεγάλη ανατροπή του εις βάρος της 3-1 η γηπεδούχος έχοντας σύμμαχο την έδρα. Το ότι έχει καθαρίσει το Σαμπιονά της δίνει έναν διαφορετικό αέρα.

Παράλληλα έχει ένα εντυπωσιακό σερί 14 διαδοχικών over στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να προκριθεί χρειάζεται καθαρή νίκη με τουλάχιστον 2-0. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος έπαιξε στην έδρα της Τρουά χωρίς τους μεγάλους αστέρες της επίθεσης, αλλά επιβλήθηκε από συνήθεια με 2-0. Δεδομένο το 4-3-3 με Μ’ Μπαπέ, Ντι Μαρί και Καβάνι να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Δες όλη την ανάλυση του Παρί - Ρεάλ Μαδρίτης καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x