Gossip

Παρίσι: Έδεσαν και λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν στο ξενοδοχείο της (pics)

Οι πέντε ένοπλοι ληστές της απέσπασαν κοσμήματα 10 εκατομμυρίων δολαρίων -«Είναι πολύ ταραγμένη αλλά σωματικά είναι σώα και αβλαβής», είπε ο εκπρόσωπος της διάσημης τηλεπερσόνας.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η Κιμ Καρντάσιαν τα ξημερώματα όταν πέντε ένολποι ληστές ντυμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Παρίσι την έδεσαν, την κλείδωσαν στο μπάνιο και στη συνέχεια της έκλεψαν κοσμήματα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο Europe1 τα κοσμήματα που της έκλεψαν οι ληστές ήταν αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ληστές ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον φρουρό που βρισκόταν έξω από το πολυτελές της δωμάτιο και μπούκαραν μέσα αιφνιδιάζοντας την 35χρονη Κιμ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της διάσημης τηλεπερσόνας μιλώντας στην εφημερίδα dailymail είπε:
«Η Κιμ Καρντάσιαν δέχτηκε επίθεση από πέντε ένοπλους ληστές μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε από δύο μασκοφόρους άνδρες οι οποίοι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Είναι πολύ ταραγμένη αλλά σωματικά είναι σώα και αβλαβής».

Οι ληστές απέσπασαν κοσμήματα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στις 3 με 4 τα ξημερώματα και τα δυο της παιδιά δεν ήταν μαζί της στο ξενοδοχείο.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Οι αδερφές της Κόρτνεϊ και Κένταλ μένουν στο ξενοδοχείο Peninsula και σύμφωνα με εκπρόσωπό του στο εν λόγω ξενοδοχείο κανένας πελάτης δεν δέχτηκε επίθεση από ληστές.

inner

inner

inner

Η Κιμ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πόλη του Φωτός για να παρακολουθήσει από κοντά την εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Την ίδια ώρα μόλις ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ πληροφορήθηκε ότι η σύζυγός του έπεσε θύμα ληστείας σταμάτησε συναυλία που πραγματοποιούσε στη Νέα Υόρκη επικαλούμενος «επείγον οικογενειακό θέμα».

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x